Primjer dopisa

Trg hrvatskih mučenika 1
DUGA RESA ...
Više...
Gradišćanskih Hrvata 9
Split ...
Više...
Kaptolska 34a
Zagreb ...
Više...
Upit
Proizvodi i usluge
Akcije
Primjeri dopisa

PRODAJNI I MARKETINŠKI DOPISI
360 primjera za najčešće prodajne i marketinške situacije

U poslovnom svijetu komunikacija vrši se učinkovito, kratko, razumljivo i bez nepotrebnih velikih emocija. Knjiga sadrži 360 primjera, svaki primjer dopisa za različite situacije. Kao poslovna osoba knjigu vjerojatno ćete izabrati da biste mogli bilokada koristiti adekvatan primjer dopisa. Kupnjom ćete postići dva glavna cilja - uštjedu dragocjenog vremena i novca i učinkovitu i profesionalnu komunikaciju s klijentima ili s potencijalnim strankama.

Svaki primjer dopisa će vašoj komunikaciji i  vašem poslovanju svojom profesionalnošću pridonijeti na najbolji mogući način. Knjiga je vrhunski radni alat. Izaberete i »doradite« primjer dopisa i odmah možete komunicirati s potencijalnim klijentima, s strankama koje treba profesionalno obrađivati, provoditi komunikacijske aktivnosti i sl. Odmah vam se otvore vrata u svijet poslovne komunikacije.

Knjiga u kojoj svaki primjer dopisa pokriva svaki mogući komunikacijski izazov je pravi kamen temeljac. Primjeri dopisa pokrivaju sve moguće poslovne situacije. Svaki primjer dopisa je pisan u svom obliku: kao popratni dopis, kao poruka klijentima (nepoznatim i onim koje osobno poznajete), kao poziv klijentima itd.10% POPUSTA 
ZA NARUDŽBU ispunite UPIT i u poruci upišite DA, naručujemo...
Primjer dopisa je forma koju vrlo često naručuju kao literaturu za profesionalnu pisanu komunikaciju. Stranke koje su sebe profesionalno opremile za pisanu komunikaciju i naručile knjigu u kojoj uvijek za svaku situaciju mogu naći primjer dopisa koji je zaista primjeren i sadržajno i po obliku i po stilu, one često naručuju i literaturu za govornu komunikaciju - Govori za sve prilike i Pregovaračke vještine.
 
Knjiga Suvremeni poslovni dopisi detaljno obradi i oblik (faksovi, e-pošta, pisma) i stil (od standardno službenog stila do humornih i osjećajnih poruka). Svaki primjer dopisa ima svoju obveznu formu, strukturu i sporedni tekst.

Knjiga Suvremeni poslovni dopisi isplatit će vam se iako ćete možda upotrijebit samo neki primjer dopisa. I samo nekolicina može Vam uštedjeti mnogo sati koji vrijede više od cijene koju ćete platili za knjigu! A ako nastavite koristiti knjigu u kojoj su svi mogući poslovni dopisi i u budućem poslovanju, uštedjet ćete mnogo sati i novca!
 
Sve poslovne dopise (360 primjera) su pisali iskusni i profesionalni pisci. Svaki primjer dopisa garantira Vam učinkovitu i profesionalnu komunikaciju. 

Stoga neovisno o tome šaljete li reklamu svojim potencialnim klientima, pišete li jednostavnu zahvalu klijentu koji vas je preporučio ili izvješćujete kolege o važnim prodajnim informacijama, za sebe pronaći ćete pravi primjer dopisa.

Prodajne i marketinške dopise možete naručiti u knjižnom i/ili elektronskom obliku na CD-ROM-u. Poslovni dopisi na CD-u omugućuje Vam brz izbor odgovarajućih poglavlja gdje ćete naći odgovarajući primjer dopisa. Svaki primjer dopisa možete modificirati prema konkretnim potrebama, te ga pohranjivati u vlastite datoteke.

PRODAJNI I MARKETINŠKI DOPISI    
360 primjera - Poslovni dopisi za najčešće prodajne i marketinške situacije
  • knjiga (tvrdi uvez): 480,00 kn
  • CD-ROM: 470,00 kn
  • Komplet (knjiga i CD-ROM): 650,00 kn
  • Format: 140 x 210 mm
  • Opseg: 502 stranice
NARUDŽBA - ispunite UPIT i u poruci upišite DA, naručujemo... 
ili na FAX 01 4846 827 ili na e-mail: info@legat-consultor.com


Legat consultor d.o.o., Ilica 73/II, 10000 Zagreb  *  info@legat-consultor.com
mob.: 099 3793 477  *  tel.: 01 4846 807  *  fax: 01 4846 827  *  OIB: 76525205435