Naziv obavijesti: *
Ime i Prezime:
Telefon / e-mail: *
Poruka: *
Popunjavanjem ovog obrasca poduzeće će dobiti vaš upit. Posredovani podaci pohranit će se također i u bazi ePIRH-a, zbog osiguravanja transparentnosti poslovanja, za razdoblje od jedne godine.

BUS KLIMA d.o.o.

Zagrebačka 41
Sesvete ...
Više...
PUŠKARIĆEVA 102/1
LUČKO ...
Više...
Kamensko 63
Karlovac ...
Više...
Upit
Proizvodi i usluge
Akcije
BUS KLIMA d.o.o., OVLAŠTENI DISTRIBUTER ZA EBERSPÄCHER SÜTRAK, KLIMA UREĐAJI ZA CESTOVNA I ŠINSKA VOZILA
Ulica:
Horvaćanska cesta 43
Pošta i mjesto:
10000 Zagreb
Županija:
Zagreb i zagrebačka županija (01)
Telefon:
01 618... - klikni za broj
Telefon:
01 6183935
01 6183936
01 6061 450
Fax:
01 6198... - klikni za broj
Fax:
01 6198748
01 6061 452
E-mail:
Web:
http://www. bus-klima.hr
Matični broj:
1591126
OIB:
44546184982
MBS:
80410152
Odgovorna osoba:
Stjepan Šeremet, direktor
Radno vrijeme:
po.-pet. 8:00-16:00
Opis tvrtke:
Naša djelatnost obuhvaća prodaju klima uređaja za:
-cestovna vozila ( autobusi, kamioni, kombiji.. )
-šinska vozila ( tramvaji, vlakovi, lokomotive...) sva specijalna vozila koja je nužno klimatizirati


GENERALNI UVOZNIK KLIMA UREĐAJA FIRME EBERSPÄCHER SÜTRAK ZA PODRUČJE HRVATSKE
REZERVNI DIJELOVI I OPREMA ZA PRIVREDNA VOZILA I AUTOBUSE

 


Tvrtka Eberspacher osnovana  je1865 g. sa sjedištem u Esslingenu na Neckaru i proizvodi dvije grupe proizvoda: tehnika ispuha (katalizatori, filteri čađe, prigušivači zvuka) kao i dodatna i pomoćna grijanja za osobna vozila, transportere, teretna vozila, autobuse, građevinske strojeve i plovila.
U segmentu tehnike ispuha ubrajaju se, svjetski gledano, među četiri najveća ponuđača. Također u sektoru grijanja vozila tvrtka Eberspächer spada među vodeće na globalnom tržištu.


KLIMATIZACIJSKI SUSTAVI U AUTOBUSIMA
 
Eberspächer Sütrak razvija i proizvodi inovativne uređaje za grijanje i klimatizaciju te kao partner za sustavna rješenja nudi inteligentna cjelovita rješenja za klimatizaciju autobusa.
Opsežnim razvojnim i aplikacijskim kompetencijama ove tvrtke svoje povjerenje već dugi niz godina poklanjaju brojni proizvođači autobusa i autoprijevoznici širom svijeta. Zbog toga su rješenja za klimatizaciju iz tvrtke Eberspächer Sütrak našla svoju primjenu na svim kontinentima. Čak i u dijelom ekstremnim klimatskim uvjetima ona jamče optimalnu udobnost vozača i putnika.
Tvrtci Eberspächer Sütrak posebno su važni razvoj i proizvodnja energetski učinkovitih i ekološki prihvatljivih proizvoda. Time se ne postiže samo izuzetna ekonomičnost, nego se također smanjuje potrošnja i emisija ispušnih plinova.
Integracijom u neovisno, obiteljski upravljano poduzeće s tradicijom dužom od 145 godina tvrtci Eberspächer Sütrak otvorile su se brojne sinergije s mnogim prednostima. Udruživanjem kompetencija obje tvrtke, Eberspächer i Sütrak, na polju sustava grijanja i hlađenja stvorila se mogućnost za još učinkovitije suočavanje sa svim budućim zahtjevima – uvijek pod geslom: cjelovito upravljanje toplinom za autobuse širom svijeta iz jedne ruke.


 GRIJANJE VOZILA
Neovisni grijači tvrtke Eberspächer nisu samo univerzalno primjenjivi u gotovo svim klasama vozila, oni osvajaju i inovativnom tehnikom – na primjer, primjenom biodizela (B100) ili bioetanola (E85). Neovisni grijači Airtronic koji rade principu zraka pritom izravno zagrijavaju zrak u unutrašnjosti. S vodenim grijanjima Hydronic osim zraka zagrijava se i voda za hlađenje ili alternativno kod čamaca i kampera, potrošna voda. Budući da je tvrtka Eberspächer dobavljač za OEM, neovisni grijači mogu se tvornički naručiti kod mnogih proizvođača vozila. Naknadno opremanje neovisnim grijačima tvrtke Eberspächer moguće je bez ikakvih problema kod više od 4000 partnera za ugradnju u distribucijskoj mreži širom svijeta.

Budući da motori kod modernih koncepata vozila proizvode samo malo topline, ona su često već opremljena pomoćnim grijačima tvrtke Eberspächer. Oni se mogu iskoristiti kao odlična osnova za povoljno naknadno opremanje neovisnim grijačima. I kod inovativnih pogonskih koncepata, kao što su hibridna i električna vozila, neovisni grijači tvrtke Eberspächer - malih emisija i štedljivi - pouzdano zagrijavaju unutrašnjost omogućujući povećanje dometa bez opterećenja akumulatora.