Djelatnosti
Naziv obavijesti: *
Ime i Prezime:
Telefon / e-mail: *
Poruka: *
Popunjavanjem ovog obrasca poduzeće će dobiti vaš upit. Posredovani podaci pohranit će se također i u bazi ePIRH-a, zbog osiguravanja transparentnosti poslovanja, za razdoblje od jedne godine.

Servis grafičkih strojeva

Upit
Proizvodi i usluge
Trebate servis grafičkih strojeva?

Iskusni tim poduzeća EL-PR-ING d.o.o. ponudit će najbolja rješenja.
Za servis grafičkih strojeva nazovite na telefon 01 2408 727 ili mobitel 099 8170 038  ili pošaljite UPIT preko portala ePIRH.

Gdje se nalaze?
1. Petruševec 4. odvojak 2
10000 Zagreb


Poduzeće je osnovano 1991. godine te od samih početaka specijaliziralo se za održavanje i servis grafičkih strojeva, strojeva procesne industrije te za servis alatnih strojeva. Dugogodišnje iskustvo tima poduzeća u održavanju i servisu grafičkih strojeva su garancija za kvalitetu i brzinu usluga koje obavljaju te dug vijek vaših grafičkih i alatnih strojeva.

Obratite se s povjerenjem i stručni tim poduzeća EL-PR-ING d.o.o  servisirat će kvarove u optimalnom roku na: U polju održavanja u mogućnosti su ponuditi periodičko ili kontinuirano održavanje strojeva ili automatizaciju procesa i modernizaciju proizvodnje te remont starijih strojeva u grafičkoj, alatnoj i procesnoj industriji.
Kod servisa grafičkih strojeva koriste najnovija saznanja i modernu opremu.
Značajna iskustva poduzeća potvrđuje duža referentna lista klijenata.
Visoke cijene novih grafičkih strojeva učinile su servis u današnje vrijeme ponovno aktualnim.

Generalni remont grafičkih strojeva omogućit će vašim strojevima duži vijek te će vaša investicija biti manja od kupnje novog stroja.