Naziv obavijesti: *
Ime i Prezime:
Telefon / e-mail: *
Poruka: *
Popunjavanjem ovog obrasca poduzeće će dobiti vaš upit. Posredovani podaci pohranit će se također i u bazi ePIRH-a, zbog osiguravanja transparentnosti poslovanja, za razdoblje od jedne godine.

Inverter

Upit
Proizvodi i usluge
Akcije
Trebate inverter?
Nazovite Energo Koncept d.o.o. na telefon 
01 6623 976 ili mobitele 098 883 992 i 091 4555141.

Posjetite tvrtku na adresi Božidara Magovca 23, 10000 Zagreb i odaberite najoptimalniju klimatizaciju za vaš prostor:


Za odabir idealnog klima uređaja, ovisno o specifičnostima prostora, preporučljivo je pozavati stručnjaka, koji će procijeniti kakav je uređaj potreban.
Postoji bezbroj opcija: mobilna, split, multi-split, inverter, BTU, kilovati, ionizacija...
Najprodavaniji oblik klima su split klima uređaji. Sastoje se od dvaju odvojenih jedinica, vanjske i unutarnje. Jedinice su spojene međusobno plinskim i električnim instalacijama, vanjska služi za odvođenje topline iz prostora. Visoke su energetske učinkovitosti i uglavnom imaju uključenu opciju grijanja prostora.
Split sustav dijelimo na multi i singl sustav.

Singl sustav je najčešće traženi model. Sastoji se od jedne vanjske i jedne unutarnje, te postoje dvije izvedbe fix-speed (konstantan rad kompresora) i inverter (promjenjiv rad kompresora). Klima inverter je najprodavaniji rashladni uređaj.

Multi split sastoji se od dvije ili više unutarnjih i jedne vanjske jedinice, te se koristi za hlađenje više prostorija.
Po tipu klime dijelimo na vanjske, kanalne, kazetne i podno-stropne.
Između inverter i fix speed klime kupci se najčešće odlučuju za inverter klime, bez obzira što su početku skuplje. Inverter klime su klime nove generacije, koje brzinu rada kompresora prilagođavaju potrebama. U početku hlade punom snagom, kako se približavaju željenoj temperaturi, smanjuju snagu. Pri tom je ušteda energije i do 40 posto u odnosu na druge sustave. Inverter klime su tiše, prostor je ugodniji jer je temperatura ujednačenija, bez velikih temperaturnih razlika.
Inverter klime imaju i dodatnu prednost, a to je mogućnost grijanja, tako da neke podnose i do -15 stupnjeva Celzija.

Energo koncept d.o.o. projektira, ugrađuje i prodaje sustave klimatizacije i ventilacije.

Za sve uređaje (inverter klime...) ugrađene kod njih daju višegodišnje jamstvo i sve potrebne ateste.

Obratite se s povjerenjem za kvalitetnu, brzu uslugu po najoptimalnijim cijenama.

Poveznica (LINK) na Postavljanje klime