Naziv obavijesti: *
Ime i Prezime:
Telefon / e-mail: *
Poruka: *
Popunjavanjem ovog obrasca poduzeće će dobiti vaš upit. Posredovani podaci pohranit će se također i u bazi ePIRH-a, zbog osiguravanja transparentnosti poslovanja, za razdoblje od jedne godine.

Postavljanje klime

Upit
Proizvodi i usluge
Akcije
Trebate postavljanje klime?

Tvrtka ENERGO koncept d.o.o. posluje na adresi Božidara Magovca 23 u Zagrebu te su dugi niz godina prisutni na tržištu klimatizacijske i ventilacijske opreme.Ovlašteni su montažeri i distributeri klimatizacijske opreme renomiranih svjetskih proizvođača LG, MIDEA, PANASONIC, TOSHIBA, GREE, SAMSUNG, KOREL, MAXON, HAIR, MITSUBISHI ELECTRIC, AZURI koji se odlikuju pouzdanošću, kvalitetom i vrhunskom tehnologijom.

Prije postavljanja klime jako važan korak je izvid prostora koji treba klimatizirati. Zbog udaljenosti između unutarnje i vanjske jedinice treba voditi računa pri odabiru mjesta za postavljanje klime. Najpoželjnija opcija je kad je udaljenost što manja, između ostalog što su troškovi za postavljanje klime tada manji. Postavljanje vanjske jedinice mora biti tako napravljeno da se zadovolje tehnički zahtjevi klime  i budućeg servisiranja uređaja uz da se zadovolje potrebe klijenata u smislu organizacije prostora.  Također unutarnja jedinica trebala bi biti što bliže nekom izvoru električne energije i usmjerena tako da ne puše po biljkama, životinjama ili ljudima.
Nakon što je gotovo postavljanje klime, uređaj se pušta u rad, provjerava se rad svih funkcija i paralelno djelatnik tima usmeno objašnjava kupcu rad uređaja koji se obavljaju preko daljinskog upravljača.

Besprijekorno postavljanje klime, visoka kvaliteta proizvoda koje ugrađuju, te dugogodišnji rad i iskustvo, čine  prepoznatljiv imidž tvrtke.
Ako želite stručno mišljenje i tvrtku koja će kvalitetno projektirati klimatizaciju vašeg prostora i postavljanje klime, slobodno se obratite timu tvrtke na telefon 01 6623 976 ili
mobitele 098 883 992, 091 4555141.

Za dodatne informacije pošalite e-mail preko opcije UPIT.

Poveznica (LINK) na Klimatizacija GREE