GREE KLIMA

Koturaška 3
Zagreb ...
Više...
Trg kralja Tomislava 15
Velika Gorica ...
Više...
Upit
Proizvodi i usluge
Akcije

Tvrtka Ferlež d.o.o.  od 2000. godine stoji uz svoje kupce kao pouzdan partner u osiguravanju ugodnih radnih i životnih uvjeta. Nudi rješenja na području klimatizacije, grijanja i hlađenja, te ventilacije.
Već dugi niz godina tvrtka  uvodi proizvode vrhunske kvalitete, te na ovaj način svojim korisnicima osigurava stvaranje "klime" po njihovoj mjeri, uz osigurane konzultacije.
Novost u njihovom programu su Gree klima uređaji. Gree u Kini je jedina marka koja ima priznanje World Brand Međunarodne komisije za kontrolu kvalitete, te kao tvrtka za klima uređaje, nalazi se na listi Top 100 kompanija  zadnjih osam godina. Uzor kineskim kompanijama Gree je postigao stalnim ulaganjem u edukaciju zaposlenika i u razvoj tvrtke, tako da klima uređaji nisu samo proizvedeni u Kini, već su tamo osmišljeni i dizajnirani. Gree je tako postao jedan od najvećih proizvođača klima u svijetu. Tu činjenicu je prepoznao i Daikin, te sada Gree i Daikin čine grupaciju. Svoju djelatnost usmjerili su na razvoj Inverter klima uređaja i proizvodnju različitih komponenti. Ova suradnja rezultirala je višom razinom kvalitete Gree klima, što se vidi i u dizajnu novih modela Gree klima uređaja, kvaliteti izrade, karakteristikama i dodatnoj opremi.
Gree klima uređaji su proizvodi visokog standarda i kvalitete po prihvatljivoj cijeni.
Cilj tvrtke Ferlež d.o.o. je pružanje cjelokupne i najkvalitetnije moguće usluge inženjeringa, prodaje, konzaltinga, održavanja i montaže klima uređaja, opravdavajući povjerenje svojih stalnih partnera i održavajući uspješnu suradnju s nizom krajnjih korisnika.

Stalnim ulaganjem u razvoj tvrtke i u obuku zaposlenika  održavaju visoki stupanj kvalitete usluga i  proizvoda kao što su Gree klima uređaji.

Odličan izbor za klimatizaciju doma.

Linh na Članak.