Naziv obavijesti: *
Ime i Prezime:
Telefon / e-mail: *
Poruka: *
Popunjavanjem ovog obrasca poduzeće će dobiti vaš upit. Posredovani podaci pohranit će se također i u bazi ePIRH-a, zbog osiguravanja transparentnosti poslovanja, za razdoblje od jedne godine.

Stručni nadzor

Fallerovo šetalište 22
Zagreb ...
Više...
Marijana Čavića 4
Zagreb ...
Više...
Babonićeva 66
Zagreb ...
Više...
Upit
Proizvodi i usluge
Akcije
Trebate stručni nadzor?

Tvrtka Inelek d.o.o. obavlja stručni nadzor nad izgradnjom građevinskih objekata i to u svim fazama izgradnje te u suradnji sa svojim partnerima iz električne i strojarske struke može ponuditi kompletnu uslugu nadzora.

Nazovite na mobitel 098 456 357.

Obratite se s povjerenjem.
 


Usluge stručnih nadzora koje  tvrtka obavlja uključuje:

• koordiniranje rada svih sudionika u gradnji
• sudjelovanje na tehničkim pregledima
• izrada završnih izvješća
• savjetodavne usluge( kod izbora investitora)
• ishođenje uporabne dozvole

Za obavljanje stručnog nadzora angažiraju se glavni i nadzorni inženjer. Nadzorni inženjer ne smije biti zaposlenik tvrtke u kojoj se obavlja nadzor odnosno koja je izvođač na građevini te ovaj posao nadzora obavljaju ovlašteni arhitekti ili ovlašteni inženjeri.
Glavni nadzorni inženjer  je fizička osoba koja je odgovorna za cjelovitost i međusobnu usklađenost stručnog nadzora. Investitor  je dužan odrediti ga pisanim ugovorom, a on može biti istodobno i nadzorni inženjer za određene vrste radova.

Obaveza nadzornog inženjera je, kako bi stručni nadzor bio u skladu sa Zakonom, nadzirati građenje, utvrditi ispunjava li izvođač uvjete propisane zakonom, utvrditi da li je iskolčenje napravila ovlaštena osoba, u svrhu provjere odrediti provedbu kontrolnih ispitivanja te upoznati na vrijeme investitora sa svim nedostatcima ili nepravilnostima.

Karta:


Za detaljnije informacije vezane uz stručni nadzor pošaljite UPIT preko portala ePIRH.