Naziv obavijesti: *
Ime i Prezime:
Telefon / e-mail: *
Poruka: *
Popunjavanjem ovog obrasca poduzeće će dobiti vaš upit. Posredovani podaci pohranit će se također i u bazi ePIRH-a, zbog osiguravanja transparentnosti poslovanja, za razdoblje od jedne godine.

Vatrodojava

Zagrebačka cesta 185 C
Zagreb ...
Više...
Fallerovo šetalište 22
Zagreb ...
Više...
M. Vrhovca 3
Karlovac ...
Više...
Upit
Proizvodi i usluge
Akcije
VatrodojavaDogovorite savjetovanje vezano uz projektiranje, inženjerining i vatrodojavu na telefone:
Tel.01 36 49 836
Fax.01 3698 737
Mobitel: 098 456 357


Inelek d.o.o. je tvrtka u privatnom vlasništvu i osnovana je 1994. godine. Osnovna djelatnost tvrtke je projektiranje i inženjering sustava nadzora i upravljanja, instrumentacijskih sustava u industrijskim postrojenjima i eksplozivno ugroženih prostora. Jedan od  segmenata djelatnosti tvrtke je i vatrodojava.
Sustavi vatrodojava omogućavaju ranu detekciju požara, kojom se štite ljudski životi i imovina. Požar može prouzročiti štetu golemih razmjera, često rasplamsani požar dovodi do totalnog uništenja objekta,  a vatrodojava služi da bi se požar detektirao u ranoj fazi i tako manjila šteta.

Vatrodojavni sustavi (vatrodojava) koriste se za zaštitu:
  • Banaka
  • Muzeja
  • Sportski objekta
  • Sakralnih
  • Hotela
  • Bolnica
  • Poslovnih  zgrada
  • Industrijskih postrojenja...
Sustavi mogu biti umreženi ili samostalni, veličina može biti od nekoliko desetaka do tisuću javljača, te mogu biti upravljani lokalno, daljinski ili spojeni na sustav upravljanja zgradom.
Vatrodojava može minimalizirati posljedice požara pravilnim projektiranjem sustava i nadopunom s ostalim protupožarnim mjerama kao što su putovi za evakuaciju, ručnim prijenosnim aparatima, hidrantima, protupožarnim vratima, te s automatskim sustavom za gašenje. Ugradnjom vatrodojavnog sustava investira se u sigurnost, ali  je  investicija u vatrodojavne sustave (vatrodojava), investicija koja se može višestruko vratiti. Pri sklapanju police osiguranja, osiguravajuće kuće objektima koji imaju vatrodojavu smanjuju premiju.
Tvrtka Inelek d.o.o. svoje klijente shvaća kao partnere, te se prema njima tako i odnosi. Klijenti aktivno sudjeluju u svakom zajedničkom projektu, čime su osigurana najbolja rješenja i povjerenje, te dugotrajna suradnja.
Ako vam je potrebno savjetovanje iz područja projektiranja, inženjeringa, vatrodojava, obratite se s punim povjerenjem.

Karta:
Grmoščica Srednja br. 11
10 090 Susedgrad-ZagrebPoveznica na članak Stručni nadzor