Djelatnosti
Naziv obavijesti: *
Ime i Prezime:
Telefon / e-mail: *
Poruka: *
Popunjavanjem ovog obrasca poduzeće će dobiti vaš upit. Posredovani podaci pohranit će se također i u bazi ePIRH-a, zbog osiguravanja transparentnosti poslovanja, za razdoblje od jedne godine.

Duct traka

Upit
Proizvodi i usluge
Akcije

Duct traka


Trebate Duct traku?
U web trgovini Intertrg možete naručiti duct traku za više namjena  vrhunske kvalitete i izdržljivosti.

U ponudi su duct trake:
  • Premium GOLD - izdržljiva traka s UV zaštitom te otporna na sve vremenske uvjete. Napravljena je s inovativnom višeslojnom podlogom za korištenje u industriji te radi veće čvrstoće i dimenzionalne stabilnosti u odnosnu na standardne tkanine koje se koriste pri izradi duck traka, ova duct traka je našla svoju primjenu u svim granama djelatnosti, a također je omiljena u kućanstvima.
  • BD tekstilna - čvrsta traka isključivo namijenjena za korištenje u kućanstvima i za manje zahtjevne primjene, napravljena je od četiri sloja te se jednostavno kida.
  • Duck traka srebrna - imaju srebrne trake u dvije duljine 25 i 50 m.
Osim duck trake u ponudi imaju krep trake za soboslikare (za vanjsku i unutarnju upotrebu), ljepljive trake za pakiranje kartonskih kutija, obostrane trake te imaju u web trgovinu najjaču traku na tržištu GOLIATH Professional, koja ima mogućnost prianjanja na različite površine. Ova traka koristi se za lijepljenja od povezivanja do zaštite od vlage. Idealna je i za vanjsku i unutarnju upotrebu, prianja na ciglu, drvo, beton...

Pregledajte i druge proizvode iz web shopa poduzeća Unitrg d.o.o. Donje Svetice 40, 10000 Zagreb:


Naručivanje preko njihove web trgovine je jednostavno, a dostava je brza i kvalitetna.
Za više informacija pošaljite UPIT preko portala ePIRH.

Poveznica (link) na članak Asfora.