Djelatnosti
Naziv obavijesti: *
Ime i Prezime:
Telefon / e-mail: *
Poruka: *
Popunjavanjem ovog obrasca poduzeće će dobiti vaš upit. Posredovani podaci pohranit će se također i u bazi ePIRH-a, zbog osiguravanja transparentnosti poslovanja, za razdoblje od jedne godine.

Hladnjak za vino

Upit
Proizvodi i usluge
Akcije

Trebate hladnjak za vino?

Tvrtka Unitrg d.o.o. i njihova web trgovina Intertrg-web shop  je važan distributer Dunavox, Bosch, Candy i Klarstein hladnjaka za vino.

Za dodatne informacije nazovite na telefon 01 2383 723 i ljubazni djelatnici  rado će vam odgovoriti na vaše upite.


Ako imate veće zalihe vina, čuvanje u neprimjerenim uvjetima, može umanjiti kvalitetu vaših vina. Idealno rješenje je hladnjak za vino, koji je praktično rješenje za skladištenje vina. Hladnjaci za vino su estetski dizajnirani, kako bi se mogli uklopiti u bilo koji prostor.


Tvrtka u web trgovini ima 69 Dunavox hladnjaka za vino,  od modela za manji broj boca do modela namijenjenih za profesionalnu upotrebu te čuvanje vina u pod posebnim uvjetima. U ponudi su modeli za ugradnju u kuhinjske elemente i samostojeći hladnjaci. Modeli  su standardnih dimenzija tako da se mogu ugraditi u elemente te su svi modeli na elektronično upravljanje s izvlačivim policama. Također, neki profesionalni modeli imaju bravice za zaključavanje te su pogodni za ugostitelje i vinare.
Dunavox hladnjaci za vino je jedan od prepoznatljivih brendova te su svojom kvalitetom, cijenom te širokom paletom proizvoda prepoznati na tržištu.


U ponudi web trgovine za one koji traže prepoznatljive proizvođače hladnjaka su Bosch, Candy i Klarstein hladnjaci za vino.
Odaberite svoj hladnjak za vino.

Hladnjake za vino možete odabrati u različitim modelima:
  • kuhinjski
  • ugradbeni
  • potpultni
  • samostojeći
Za više informacija pošaljite UPIT preko portala ePIRH.

Poveznica na članak Kabelska namatalica.