Djelatnosti
Naziv obavijesti: *
Ime i Prezime:
Telefon / e-mail: *
Poruka: *
Popunjavanjem ovog obrasca poduzeće će dobiti vaš upit. Posredovani podaci pohranit će se također i u bazi ePIRH-a, zbog osiguravanja transparentnosti poslovanja, za razdoblje od jedne godine.

Ricinusovo ulje

Upit
Proizvodi i usluge
Akcije
Ricinusovo ulje dolazi od biljke ricin. Iako je ricin na glasu kao jedan od najpoznatijih otrova, ricinusovo ulje nije nimalo otrovno, dapače široko je primjenjivo kod raznih bolesti i nedostataka u organizmu.

Ricinusovo ulje je ljekovito u tolikoj mjeri da se još naziva i Kristov dlan.
Posebnim ga čini vrlo rijetka ricinoleična kiselina koja je prisutna u velikom postotku, čak do 90%. Ricinoleična kiselina se pokazala iznimno djelotvornom protiv gljivica, plijesni, virusa, parazita i bakterija da se smatra da je bač zbog nje ricinusovo ulje toliko ljekovito.

Ricinusovo ulje se koristi protiv išijasa, ćelavosti, artritisa, slabe cirkulacije, tumora dojke, zatvora, mioma i cista, bradavica te bronhitisa i prehlade. Dokazana je učinkovitost ricinusovog ulja i kod autoimunih poremećaja, Parkinsonove bolesti i epilepsije.

Ricinusovo ulje se može koristiti u oblozima, za poboljšanje cirkulacije. Dovoljno je njime natopiti gazu i držati na bolnom mjestu sat vremena. Kod ozbiljnih upalnih procesa zglobova, isti oblog se može koristiti i do 4 puta dnevno. Oblozi od ricinusovog ulja se mogu stavljati i na područje jetre. Na ovaj način pomažu pri čišćenju i regeneraciji jetre tijekom noći.

Ricinusovo ulje se pokazalo djelotvorno kod multiple skleroze i cerebralne paralize pri vanjskoj primjeni. Doduše ne preporuča se trudnicama i ljudima sa želučanim i bubrežnim problemima.

Ako želite više informacija o ricinusovom ulju, posjetite web stranicu: malinca.hr