Naziv obavijesti: *
Ime i Prezime:
Telefon / e-mail: *
Poruka: *
Popunjavanjem ovog obrasca poduzeće će dobiti vaš upit. Posredovani podaci pohranit će se također i u bazi ePIRH-a, zbog osiguravanja transparentnosti poslovanja, za razdoblje od jedne godine.

Statički proračun konstrukcija

Upit
Proizvodi i usluge
Akcije
Statički proračun konstrukcija

Najvažniji dio projekta konstrukcije je statički proračun (staticki proracun konstrukcija). Tehnička dokumentacija kojom projektant - statičar dokazuje sigurnost i stabilnost objekta je projekt konstrukcije. Dio statistčkog proračuna čini plan pozicija, odnosno ne mogu se raditi statički proračuni ako  nije napravljen plan pozicija. Statički proračun i plan pozicija čine cjelinu i ne mogu funkcionirati odvojeno.
Statički proračun konstrukcija naručuje investitor od projektnog biroa , a koja je dio projekta te sadrži i djelovanje potresa.
Projektni biro Max-ing d.o.o. osnovan je 1993. godine od inženjera građevinarstva Želimira Frančiškovića. Tvrtka ima dugogodišnje iskustvo u izradi projektne dokumentacije za sve vrste konstrukcija.

Izrađuju statičke proračune za sljedeće vrste konstrukcija:
  • Čelične konstrukcije
  • Čelične prostorne konstrukcije
  • Betonske konstrukcije
  • Drvene konstrukcije
Želimir Frančišković je ovlašteni revident za metalne i spregnute konstrukcije. Tvrtka zapošljava pet djelatnika od kojih su tri ovlaštena inženjera građevinarstva.
Za detaljnije informacije pošaljite preko opcije na Portalu Epirh UPIT ili kontaktirajte tvrtku na:

Telefon: 01 6637 921, 01 6637 912
Telefax: 01 6637 921
Mobitel: 098 323 864, 098 261 973, 098 323 865

Dugogodišnje iskustvo djelatnika, interna kontrola, educiranost, vlastiti razvoj garancija su pouzdanog statičkog proračuna za sve vrste konstrukcija.

Tvrtka se nalazi na adresi:
Ivana Šibla 9
10000 Zagreb


Link (poveznica) na članak Revident