Naziv obavijesti: *
Ime i Prezime:
Telefon / e-mail: *
Poruka: *
Popunjavanjem ovog obrasca poduzeće će dobiti vaš upit. Posredovani podaci pohranit će se također i u bazi ePIRH-a, zbog osiguravanja transparentnosti poslovanja, za razdoblje od jedne godine.

DataloggerDatalogger
ili data logger je vrsta elektroničkog uređaja namijenjena bilježenju podataka vezanih uz temperaturu, vlagu i tlak zraka  tijekom vremena. Najčešće su dizajnirani da podatke o temperaturi, vlazi, tlak prikupljaju preko ugrađenih instrumenata ili preko senzora. Napajaju se uglavnom preko baterije te su opremljeni s mikroprocesorom, internom memorijom i senzorom. Dataloger ili data logger dolazi u dvije varijante, ili je uređaj koji je samostalan s lokalnim sučeljem ili je spojen na računalo.
Tvrtka Mtb inženjering d.o.o. dugi niz godina zastupa strane tvrtke: WIKA, GREISINGER, LUFFT, LUDWIG SCHNEIDER, ERKA I KSR KUEBLER koje su  proizvođači elektronske mjerne opreme.
Novost u ponudi tvrtke je ručni termometar proizvođača Lufft, koji je trenutno najprecizniji termometar na svijetu točnosti 0,005  °C. Uz ovaj uređaj dolazi data logger (datalogger) uz pomoć kojeg se sva mjerenja mogu i dokumentirati. Također u ponudi Luffta je proizvod popularno zvan „Smartphone“ na koji se mogu nadograditi različiti eksterni senzori. Ova vrsta instrumenta (XA1000)  ima u sebi ugrađen i data logger (dataloggger) koji sprema sve vrste mjerenja. Putem USB-a se može spojiti na računalo. Sva mjerenja moguće prikazati u tablicama ili u obliku grafa  preko računala ili na touchscreen ekranu instrumenta.Za više informacija pošaljite UPIT preko portala ePIRH i posjetite web stranicu:
MTB inženjering d.o.o. 
Čulinečka cesta 87
10040 Zagreb
Telefon:+385 (0)1 2866 893
Fax:+385 (0)1 2866 892

Karta: