Naziv obavijesti: *
Ime i Prezime:
Telefon / e-mail: *
Poruka: *
Popunjavanjem ovog obrasca poduzeće će dobiti vaš upit. Posredovani podaci pohranit će se također i u bazi ePIRH-a, zbog osiguravanja transparentnosti poslovanja, za razdoblje od jedne godine.

Vlaga

U zraku uz ostale plinove nalazi se vodena para koja čini vlagu zraka. U nekom volumenu zraka, na nekoj temperaturi, masa vodene pare može se mijenjati, ali ne može prijeći za temperaturu najveći iznos. Broj grama vodene pare koji sadrži 1 m3 zraka je apsolutna vlaga zraka.

Tvrtka MTB Inženjering d.o.o. specijalizirala se za prodaju i servis mjernih instrumenata (tlak, temperatura i vlaga). Zastupnik je njemačke tvrtke Lufft koja proizvodi mjerne instrumente za sve atmosferske prilike (tlak, temperatura i vlaga) i data loggere. Data logger je proizvod kojim se mjeri relativna vlaga zraka i temperatura u transportu, proizvodnji ili skladištenju određenih proizvoda. Odličnog su dizajna, visoke preciznosti i raznolike primjene. Tvrtka u svojoj ponudi ima različite mjerne instrumente za vlagu tvrtke Lufft:
  • Higrometar Durotherm-vlaga
  • Sauna-Higrometar
  • Higrometar-vlaga
Za dodatne informacije pošaljite Upit na e-mail preko Portala ePirh.
Sjedište tvrtke, ured i skladište možete pronaći na adresi:
Čulinečka cesta 87
10 040 Zagreb

Karta:


Poveznica (LINK) na članak Datalogger