ORDINACIJA MEDICINE RADA

Andrije Hebranga 20/2
Zagreb ...
Više...
Ivana Žorža bb
Rijeka ...
Više...
Upit
Proizvodi i usluge
Akcije
ORDINACIJA MEDICINE RADA, dr.med. Jadranka Šetek, spec.med. rada
Ulica:
Maretićeva 18
Pošta i mjesto:
10 020 Zagreb-Novi Zagreb
Županija:
Zagreb i zagrebačka županija (01)
Telefon:
+385 (... - klikni za broj
Telefon:
+385 (0)1 6600 986
Mobitel:
+385 (0... - klikni za broj
Mobitel:
+385 (0)98 238 273
Fax:
+385 (0... - klikni za broj
Fax:
+385 (0)1 6600 986
E-mail:
OIB:
67596734700
Odgovorna osoba:
dr. Jadranka Šetek, spec.med. rada
Broj zaposlenih:
3
Radno vrijeme:
Pon. Sri. Čet. Pet. od 07:00-13:00
Uto. od 13:00-19:00
dr.med. Jadranka Šetek, spec.med.rada
Pon. Sri. Čet. Pet. od 13:00-19:00
Uto. od 07:00 13:00
dr.med. Dijana Poplašen, spec.med.rada
Opis tvrtke:

Ordinacija prestala s radom.


Vlasnik i voditelj ordinacije - Jadranka Šetek, dr. med. spec. med. rada
 
Ordinacija medicine rada dr Jadranke Šetek, specijaliste medicine rada, prva je privatna ordinacija medicine rada na području grada Zagreba ( Ordinacija medicine rada Novi Zagreb ). Ordinacija radi na istoj adresi u Maretićevoj ulici br. 18 u Novom Zagrebu od 01.04.1997 godine. Stalnim stručnim usavršavanjem, praćenjem svih dosadašnjih kongresa medicine rada u Hrvatskoj te međunarodnih skupova i kongresa u inozemstvu nastojimo održati stručni nivo  u našoj ordinaciji.

Individualnim pristupom svakom našem pacijentu radimo na unapređenju zdravlja. Preventivno djelovanje sastavni je dio našeg rada. Za svakog korisnika naših usluga ima dovoljno vremena i strpljenja

Obim pregleda koji se obavljaju u nekim slučajevima su zakonom definirani i mi nastojimo učiniti najbolje i najracionalnije za svakoga tko zatraži naše usluge.
Danas raste svijest o potrebi preventivnih (sistematski) pregleda koji mogu procijeniti zdravstveno stanje pojedinca ili skupine.

U suvremenom poslovnom svijetu poslodavci često zahtijevaju detaljna izvješća o stanju svojih zaposlenika, pri čemu je iznimno važno štititi privatnost pojedinca. Naša praksa je da svaki pregledani pacijent dobije kopiju svojih nalaza na ruke, a poslodavac zbirno izvješće uz stručni komentar.

Od 15.09.2013. godine u Ordinaciji medecine rada Novi Zagreb pridružit će se dr. med. Dijana Poplašen spec.med.rada, koja će raditi u suprotnoj smjeni, što će omogućiti rad ordinacije tijekom cijelog dana.

Prethodni pregledi za zapošljavanje
  • Zakonska obaveza je obaviti prethodni pregled za zaposlenje za poslove koji su obuhvaćeni pravilnikom o poslovima s posebnim uvjetima
  • Opći pregled također je određen zakonom ali preporuka je svakako obaviti ovu vrstu pregleda jer se na taj način djelatnik i poslodavac štite od eventualnih nesklada između mogućnosti pojedinca i zahtjeva radnog mjesta.
Periodični pregledi
  • Također su zakonska obveza, ali ujedno daju mogućnost poslodavcu da pravilno raspolaže s kadrom i prati ukupno zdrastveno stanje zaposlenika . Ujedno ova vrsta pregleda, koja se u pravilnim vremenskim razdobljima ponavlja, pruža svakom pojedincu da ima uvid u stvarno stanje te prevenciju bolesti koje su vezane uz rad. 
Sistematski pregledi

su pregledi koji moraju obuhvaćati što manje pregleda sa uvidom u opće zdravstveno stanje. Sistematski pregledi se mogu planirati po dobnim skupinama što im određuje opseg i rezultat rada. Preporučuje se poslodavcima za praćenje općeg zdravstvenog stanja zaposlenika te kao i praćenje mnogih kroničnih i degenerativnih bolesti.

Pregledi za vozače
  • Upisi kandidata u auto školu
  • Produženje vozačkih dozvola
  • Prijenos vozačke dozvole
Pregled za oružani list
  • Dozvola za držanje oružja
  • Dozvola za držanje i nošenje oružja
  • Produženje dozvola
Konzultantske usluge
  • Pružamo sve konzultantske usluge s područja medicine rada koje su obuhvaćene zakonom o radu.
Sve preglede (pregled za vozače, pregled za oružje, sistematske, periodične preglede, preglede za zapošljavanje) možete obaviti u Ordinaciji medicina rada Novi Zagreb