Naziv obavijesti: *
Ime i Prezime:
Telefon / e-mail: *
Poruka: *
Popunjavanjem ovog obrasca poduzeće će dobiti vaš upit. Posredovani podaci pohranit će se također i u bazi ePIRH-a, zbog osiguravanja transparentnosti poslovanja, za razdoblje od jedne godine.

Akupunktura Jarun

Upit
Proizvodi i usluge
Akcije
Trebate akupunkturu i tražite odinaciju u blizini vašeg stanovanja?

Akupunktura Jarun - 
Ordinacija opće medicine i akupunkture dr. Tatjane Kunštek-Kučanda primjenjuje najmodernije metode akupunkture te se nalazi u ulici Bernarda Vukasa 5 na JarunuAkupunktura je riječ latinskog porijekla, a prvi put su je upotrijebili europski misionari koji su posjetili Kinu krajem šesnaestog stoljeća. Doslovan prijevod riječi akupunktura bio bi zabadati iglu. Legenda kaže da je ova metoda nastala na iskustvu ratnika koji je bio ranjen strijelom, primijetio je da nakon što mu je zacijelila rana od strijele  da mu je izliječen i organ  na drugom dijelu tijela.

Dugo vremena akupunktura je bila u krugovima službene medicine ismijavana.  Američki liječnici koji su prisustvovali akupunkturi, a koje  je pozvao predsjednik Mao, morali su priznati njenu djelotvornost. Danas akupunktura je dio službene medicine i u svijetu postoje brojni univerziteti, instituti i bolnice u kojima se proučava.

Akupunktura Jarun se nalazi na prvom katu u ugodno uređenom prostoru u blizini tramvajske stanice te s prostorom za parkiranje. Akupunkturom dr. Tatjana Kunštek-Kučanda bavi se od 1991. godine. Iste godine  je završila tečaj  te nekoliko mjeseci je radila s kolegicom sa Sveučilišne bolnice Peking.

Ako tražite ordinaciju u kvartu Jarun bilo da vam treba klasična medicina, homeopatija, akupunktura te ostale metode prirodnog liječenja naručite se preko opcije Upit na portalu ePIRH.
 
Akupunktura Jarun:
Tel./Fax. 01 3638 787
Tel.01 3638 425
Mob. 091 7217 008


Poveznica (LINK) na članak Akupunktura i homeopatija