Naziv obavijesti: *
Ime i Prezime:
Telefon / e-mail: *
Poruka: *
Popunjavanjem ovog obrasca poduzeće će dobiti vaš upit. Posredovani podaci pohranit će se također i u bazi ePIRH-a, zbog osiguravanja transparentnosti poslovanja, za razdoblje od jedne godine.

Bachove kapi cijena

Upit
Proizvodi i usluge
Akcije
Trebate Bachove kapi?

Nazovite na 091 7217 008  i dobit ćete  ave informacije za Bachove kapi cijena na UPIT.Bachove kapi, pripravci od cvijeće, koriste se u Bachovoj terapiji koju je osmislio dr. Edward Bach.
Došao je do spoznaje da bijes, mržnja, strah i tuga mogu biti preduvjet za razvoj bolesti. Nastanak bolesti uzrokuje mentalna ili emocionalna neravnoteža, koja slabi imunitet i doprinosi lošem zdravlju.

U svojoj studiji dr. Bach izdvojio je sedam negativnih stanja:
  • Strah
  • Pretjerana briga  za druge
  • Preosjetljivost na vanjske utjecaje
  • Nesigurnost
  • Nezainteresiranost
  • Usamljenost
  • Obeshrabrenost
Dr. Bach otkrio je trideset i osam cvjetnih pripravaka. Mnogi homeopati koriste Bachove kapi kako bi nadopunili svoje terapije.
Postoji niz znanstvenih studija koje svjedoče o učinkovitosti cvjetnih pripravaka
Preporučljivo je da pripravak homeopatije ne birate sami već bi to trebao propisati iskusni homeopat koji će u obzir uzeti cijelu vašu sliku i propisati vam lijek koji je sličan vašoj slici.

Bachove kapi uspostavit će harmoniju na mentalnoj i emocionalnoj razini koja je bitna za dobro zdravlje.

Potražite savjet u Ordinaciji opće medicine i akupunkture dr.Tatjane Kunštek Kučanda vezano uz homeopatski pripravak Bachove kapi cijena je uključena u terapiju:
Ulica B. Vukasa 5
Telefon/Fax: 01 3638 787
Telefon: 01 3638 425
Mobitel: 091 7217 008Pošaljite UPIT za Bahove kapi cijena preko portala ePIRH.