Naziv obavijesti: *
Ime i Prezime:
Telefon / e-mail: *
Poruka: *
Popunjavanjem ovog obrasca poduzeće će dobiti vaš upit. Posredovani podaci pohranit će se također i u bazi ePIRH-a, zbog osiguravanja transparentnosti poslovanja, za razdoblje od jedne godine.

UNITRG d.o.o. - AkcijePortal SamoDanas.com je portal s posebnim ponudama koje vrijede samo  u danu kada su objavljene. To je idealno mjesto na kojem možete pronaći stvari koje ste namjeravali kupiti, ali samo taj dan po puno prihvatljivijim cijenama.
Svi koji namjeravaju kupiti najnovije modele mobitela, televizora , laptopa, tableta ili opremiti dom s novim namještajem naći će na našem portalu  adresu gdje to mogu trenutno nabaviti uz velike uštede.
 
Sa svakog reklamnog bannera koji se nalazi na naslovnici ili u pojedinim rubrikama poveznica vodi direktno na stranicu ponuditelja ili na adresu trgovine.
 
Mali proizvođači ili popularni OPG-ovi nude svoje proizvode na kućnom pragu ili svojim internetskim stranicama, a određene dane u godini kada je vrhunac sezone imaju veću količinu svježih proizvoda koje su spremni ponuditi po povoljnijoj cijeni. Poslije sezone jedan dio proizvoda se spremi za zimnicu i isto tako u određenom momentu se nudi kupcima.
Osobe koje prate modu i trendovski se odijevaju naći će na portalu haljine, cipele, hlače, kapute, nakit , kravate, košulje, majice i ostale zanimljive stvari povoljnu u trenutku kad su naj popularnije.
 
Prehrana je jedan od naj većih izdataka svake obitelji no na portalu SamoDanas.com naći ćete pršut, kulen, buđolu,  kobasice, sir, maslinovo ulje, bućino ulje, ekološki uzgojeno povrće, a povremeno i tartufe po jako povoljnim cijenama.
Hranu treba dobro i brzo pripremiti, za to se nudi gotovo svakodnevno nekoliko vrsta miksera, sjeckalica, kuhala , pećnica , tostera , roštilja  i ostalih kuhinjskih pomagala.
 
 
SamoDanas.com je isto tako dobro polazno mjesto za nove tvrtke i obrte koje mogu kroz trenutnu povoljnu ponudu promovirati svoje proizvode ili usluge i tako trajno steći kupce.