Naziv obavijesti: *
Ime i Prezime:
Telefon / e-mail: *
Poruka: *
Popunjavanjem ovog obrasca poduzeće će dobiti vaš upit. Posredovani podaci pohranit će se također i u bazi ePIRH-a, zbog osiguravanja transparentnosti poslovanja, za razdoblje od jedne godine.

Vaillant bojleriTrebate čišćenje ili novi Vaillant bojler?
Nazovite nas i saznajte više o programu Vaillant bojleri na  http://www.veimar.hr

Kontakt podaci:
Telefon:+385 (0)1 611 19 09
Mobitel:+385 (0)99 556 6440
Fax:+385 (0)1 611 19 09

Vaillant bojleri  su sastavni dio programa tvrtke Veimar d.o.o. Svojim izgledom i tehnološkim poboljšanjima će zadovoljiti i najzahtjevnije kupce, ali prije svega glavni razlog  u tehnološkom napredku i dizajnu je bolji rad uređaja. Mikroprocesorska  tehnologija, koja je implementirana u Vaillant bojleri - ma omogućava da rad uređaja u potpunosti bude automatiziran. U ponudi su Vaillant bojleri s priključkom na dimnjak i fasadni uređaji.
 

Iz  proizvodnog programa Plinski Vaillant bojleri izdvajamo uređaje za:
• grijanje
• toplu vodu
• toplu vodu i grijanje


VAILLANT BOJLERI ZA GRIJANJE:
 1. AtmoTEC/turboTEC VU uređaj je namijenjen isključivo za centralno grijanje. Može se kombinirati sa spremnicima tople vode uniSTOR da bi dobili optimalnu opskrbu toplom vodom i to na više izljevnih mjesta.
 2. EcoTEC pro VU je kondenzacijski uređaj- Vaillant bojleri . Namijenjen je za centralno i podno grijanje. Sa ovim uređajima moguće je ostvariti 17% uštede troškova i smanjenje štetnih emisija.
 3. EcoTEC plus je kondenzacijski uređaj veće snage namijenjen za veće stambene i poslovne objekte. Ima veliki učinak, a zauzima malo mjesta. Vaillant bojleri ove klase troše manje energije. Iskorištavaju energiju koja se nalazi u vodenoj pari, koja u uobičajenim tehnologijama se gubi s dimnim plinovima.
 4. Kotlovi ecoVIT/4  kondenzacijski je uređaj za grijanje vrhunske klase. Vaillant bojleri i njihova kondenzacijska tehnologija troši manje energije. Kotao im je energetski učinkovit , jednostavne konstrukcije s dugim vijekom trajanja. Ima dva odvojena priključka koja omogućavaju temperaturnu slojevitost u kotlu.
 5. AtmoVIT exlusiv kotlovi su s dvostupanjskim plamenikom. Manji je utrošak energije uz veću toplinu. Vaillant bojleri, ovisno o vremenskim prilikama, će se lako prilagoditi zbog svoje dvostupanjske tehnologije(u toplijim mjesecima - proljeće i ljeto automatski se prebacujuju na štedljiv plamenik).
 6. Kotlovi ATMOCRAFT su atmosferski kotlovi većih snaga. Prema potrebi mogu se naručiti rastavljeni.
 7. Kotlovi eco CRAFT exlusiv -maksimalni učinak na minimumu prostora. Ima elektronsku ploču koja omogućava brzu razmjenu podataka kotla i regulatora kako bi kotao radio snagom koja je potrebna u tom trenutku.


VAILLANT BOJLERI ZA PRIPREMU TOPLE VODE:
 1. Tmo-turboMAG sastoji se od protočnog grijača i modulirajućeg plamenika, koji potrošaču nude veliku udobnost u potrošnji tople vode. Postoje dvije verzije, Vaillant bojleri s priključkom na dimnjak i fasadni.
 2. AtmoSTOR VGH  su Vaillant bojleri za ekonomičnu opskrbu etažnih stanova, poslovnih prostora, te obiteljskih kuća.
 3. UniSTOR VIH R su okrugli spremnici vode- Vaillant bojleri. Nude mogućnost opskrbe više izljevnih mjesta istovremeno. Zbog kvalitete koju imaju i ostali Vaillant proizvodi ovi bojleri imaju dugi vijek trajanja.
 4. VIH CK/CB  je dizajnom prilagođen zidnom uređaju za grijanje sa kojime tvori savršenu cjelinu. Spremnik je moguće postaviti pored ili ispod uređaja za grijanje.
 5. ActoSTOR VIH K 300 prilagođen je kondenzacijskom kotlu ecoVIT.
 6. UniSTOR VIH Q su četvrtasti spremnici za vodu. Nude optimalnu dopunu zidnim uređajima ili plinskim kotlovima. Mogu biti priključeni s lijeve ili desne strane.
 7. VIH CK/CB  je dizajnom prilagođen zidnom uređaju za grijanje sa kojime tvori savršenu cjelinu. Spremnik je moguće postaviti pored ili ispod uređaja .
 8. ActoSTOR VIH K 300  su Vaillant bojleri prilagođeni  kondenzacijskom kotlu ecoVIT.
 9. UniSTOR VIH Q su četvrtasti spremnici za vodu-Vaillant bojleri. Nude optimalnu dopunu zidnim uređajima ili plinskim kotlovima. Mogu biti priključeni s lijeve ili desne strane.
 10. ActoSTOR VIH RL je laminarni spremnik potrošnje tople vode. Miješa toplu vodu s hladnom te u spremniku nastaje potrošna topla voda.
 11. ActoSTOR VIH CL 20 S je spremnik od 20 l kojeg je moguće postaviti iza kondenzacijskog kombiniranog uređaja ( Vaillant bojleri ). Njegovo postavljanje je vrlo jednostavno.
 12. VAILLANT BOJLERI ZA GRIJANJE I TOPLU VODU:
 13. AtmoTEC/turboTEC pro VUW je kombinirani Vaillant bojler (uređaj) za centralno grijanje i pripremu potrošne energije. U ponudi su Vaillant bojleri s priključkom na zid i fasadni uređaji. Uređaj ima mali displej koji pruža informacije o statusu uređaja i prijavljuje greške u slučaju bilo kakve smetnje.
 14. AtmoTEC/turboTEC plus VUW  je kombinirani uređaj namijenjen za veće prostore cca 250 m2.
 15. EcoTEC pro omogućava uštedu do 17% koristeći tehnologiju vodene pare iz dimnih plinova.
 16. EcoTEC plus su Vaillant bojleri koji imaju čitav niz tehničkih poboljšanja od kojih je najvažnijih primarni izmjenjivač topline koji će osigurati bolji kondenzacijski efekt, te prijenos energije.
 17. AquaBLOCK VUI su Vaillant bojleri minimalnih dimenzija koji omogućavaju maksimalnu udobnost u grijanju i pripremi potrošne tople vode. Količina tople vode kod ovog Vaillant bojlera je neograničena.
 18. EcoKOMPACT je kondenzacijski uređaj za grijanje i laminarni akumulacijski spremnik. Na malo mjesta koncentrira jako puno snage.
 19. Kondenzacijska cirko centrala je kombinacija kondenzacijskog uređaja za grijanje i spremnika toplu vodu.

Kontaktirajte nas i saznajte više o programu Vaillant bojleri na: http://www.veimar.hr .


Poveznica na članak Vailant.