Naziv obavijesti: *
Ime i Prezime:
Telefon / e-mail: *
Poruka: *
Popunjavanjem ovog obrasca poduzeće će dobiti vaš upit. Posredovani podaci pohranit će se također i u bazi ePIRH-a, zbog osiguravanja transparentnosti poslovanja, za razdoblje od jedne godine.

Zagrebački ekološko sanitacijski higijenski servis - ZEHS

POLJANE 53
ZAGREB ...
Više...
Jure Kaštelana 15
Zagreb ...
Više...
Trakošćanska 17/1
Zagreb ...
Više...
Upit
Proizvodi i usluge
Akcije
Zagrebački ekološko sanitacijski higijenski servis - ZEHS
Ulica:
Kustošijanska 8
Pošta i mjesto:
10000
Telefon:
01 ... - klikni za broj
Telefon:
01 5801491
Mobitel:
095 420... - klikni za broj
Mobitel:
095 4200000
E-mail:
Web:
http://https://www.zagrebackiservis.com/
Djelatnosti:
Zaštita okoliša - ekologija
Dezinfekcija, dezinsekcija i deratizacija
Radno vrijeme:
PON-PET 7:00 - 17:00
SUB 9:00 - 12:00
Opis tvrtke:

Zagrebački ekološko sanitacijski higijenski servis (ZEHS): Vaš partner za vklitetnu higijenu


ZEHS je sinonim za kvalitetu, profesionalnost i predanost u održavanju higijene i zaštiti društva od zaraznih bolesti. Od 2009. godine, aktivno smo posvećeni pružanju vrhunskih usluga, s tradicijom kvalitete koju njegujemo od davne 1996. godine.

Jedan od naših glavnih ciljeva je podizanje svijesti javnosti o važnosti opće higijene sukladno Zakonu o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti. Kroz naše djelovanje, nastojimo postaviti standarde u industriji, biti mjerilo kvalitete i profesionalnosti u svim segmentima poslovanja.

Naša vrijednost leži u profesionalnosti, uslužnosti, povjerenju, inovativnosti, ekonomičnosti i razumijevanju potreba naših partnera i klijenata. Smatramo se prvim izborom za naše klijente, poželjnim poslodavcem za naše zaposlene te pouzdanim partnerom za poslovne subjekte.

U svojoj djelatnosti fokusiramo se na deratizaciju, dezinfekciju, dezinsekciju, uz pružanje usluga brisanja i čišćenja. Zapošljavamo visoko educirane djelatnike te koristimo najsuvremeniju tehnologiju i pouzdane uređaje kako bismo osigurali vrhunsku kvalitetu naših usluga.

S obzirom na našu posvećenost vrhunskoj kvaliteti i stalno praćenje tržišnih trendova, postali smo prepoznata i renomirana tvrtka čije ime jamči kvalitetu. Vaša sigurnost i zadovoljstvo naš su prioritet, stoga nas kontaktirajte kako bismo zajedno osigurali higijensko i zdravo okruženje za sve.