Naziv obavijesti: *
Ime i Prezime:
Telefon / e-mail: *
Poruka: *
Popunjavanjem ovog obrasca poduzeće će dobiti vaš upit. Posredovani podaci pohranit će se također i u bazi ePIRH-a, zbog osiguravanja transparentnosti poslovanja, za razdoblje od jedne godine.

32 BITA d.o.o.

Mirka Seljana 44 (Borlin)
Karlovac ...
Više...

Rijeka ...
Više...
Upit
Proizvodi i usluge
Akcije
32 BITA d.o.o., za informatiku
Ulica:
Čerinina 1
Pošta i mjesto:
10000 Zagreb
Županija:
Zagreb i zagrebačka županija (01)
Mobitel:
091 322... - klikni za broj
Mobitel:
091 322 48 20
E-mail:
Web:
http://www.32bita.hr
Djelatnosti:
Matični broj:
0507458
OIB:
63100154423
MBS:
80256586
Odgovorna osoba:
Veljko Kukulj, direktor
Opis tvrtke:

Sunčica

 
 Memo je jednostavna igra spajanja parova za djecu.
 

Slagalica je igra iz serije Sunčica Singles namjenjenih za djecu u dobi od četiri do osam godina. Cilj igre je ispravno sloziti sliku pomicanjem plocica. Detaljnije upute možete dobiti unutar igre odabirom upitnika.
 
 
 
 


Brojalica je igra iz serije Sunčica Singles namjenjenih za djecu u dobi od četiri do osam godina. Dijete treba prikazane brojeve posložiti po veličini. Sunčica će djetetu zadati zadatak i ukoliko je odaberete provjeriti točnost. Detaljnije upute možete dobiti unutar igre odabirom upitnika.
 
 
 
 

Slovkanje je igra iz serije Sunčica Singles namjenjenih za djecu u dobi od četiri do osam godina. Igra se može igrati na dva načina, u prvom dijete treba zadana slova poredati u riječ na slici, u drugom odabrana slova poredati po abecedi. Sunčica će djetetu zadati zadatak i ukoliko je odaberete provjeriti točnost. Detaljnije upute možete dobiti unutar igre odabirom upitnika.
 
 
 


Spremalica je igra iz serije Sunčica Singles namjenjenih za djecu u dobi od četiri do osam godina. Cilj igre je pospremiti kartice sa predmetima u kutije sa početnim slovom riječi koja predstavlja predmet. Detaljnije upute možete dobiti unutar igre odabirom upitnika.