Naziv obavijesti: *
Ime i Prezime:
Telefon / e-mail: *
Poruka: *
Popunjavanjem ovog obrasca poduzeće će dobiti vaš upit. Posredovani podaci pohranit će se također i u bazi ePIRH-a, zbog osiguravanja transparentnosti poslovanja, za razdoblje od jedne godine.

Outsourcing poslovna tajnica

Upit
Proizvodi i usluge
Akcije
ADMINAS uredske administrativne usluge jedinstven je projekt angažiranja outsourcing administracije u Splitu. Outsourcing poslovna tajnica radi poslove kao tzv. "virtualna tajnica" i administrativni asistent. S razvojem računalnih tehnologija, "virtualna tajnica" postaje važan "kotačić" u sustavu tvrtke koji iziskuje znanja, vještine i iskustva iz različitih područja kako bi odgovorila sve složenijim zahtjevima suvremenog poslovanja.
Outsourcing poslovna tajnica je strateško korištenje vanjskog partnera za obavljanje administrativnih usluga koje su u tradicionalnom poslovanju bile povjerene isključivo unutarnjem osoblju. To je ugovorno prebacivanje pratećih poslova tvrtke, koje obavlja i poslovna tajnica, na specijalizirane pružatelje usluga. Ova usluga danas sve više dobiva na značenju kako bi menadžment mogao biti maksimalno fokusiran na unaprjeđenje poslovanja tvrtke te postizanje više razine efikasnosti i efektivnosti s ciljem ostvarenja što većeg profita.
Suvremenim poslovanjem, "virtulna tajnica" donosi tvrtki rezanje troškova i značajne uštede - posao koji na ovaj način obavlja poslovna tajnica su knjigovodstveni trošak. Nema plaćanja obveza iz radnog odnosa - poreza i doprinosa, putnog troška, godišnjeg odmora. Outsourcing poslovna tajnica plaćena je samo za rad u obimu i vremenu koje poslodavcu odgovara. Istodobno, menadžment ima više vremena za unaprjeđenje poslovanja te povećanje efikasnosti, efektivnosti i profita. Ova usluga znači organizirano poslovanje: profesionalnost, stručnost, pouzdanost, povjerljivost.
ADMINAS uredske administrativne usluge osnovan je u travnju 2015. godine. Vlasnica je Sanja Vukčević, bivša dugogodišnja novinarka s višegodišnjim volonterskim angažmanom na administrativnim i drugim poslovima. ADMINAS je osnovan u vrijeme gospodarske krize prepoznajući nove globalne trendove koje nameće nemilosrdno tržište, prvenstveno pritisak na poslodavce da ostvare uštede u poslovima administracije.

Za detaljnije informacije pošaljite UPIT preko portala ePIRH.