Naziv obavijesti: *
Ime i Prezime:
Telefon / e-mail: *
Poruka: *
Popunjavanjem ovog obrasca poduzeće će dobiti vaš upit. Posredovani podaci pohranit će se također i u bazi ePIRH-a, zbog osiguravanja transparentnosti poslovanja, za razdoblje od jedne godine.

AtlasPROFilax

Upit
Proizvodi i usluge
Akcije
AtlasPROFilax
Ulica:
Ivekovićeva3
Pošta i mjesto:
51000 Rijeka
Županija:
Primorsko-goranska županija (051)
Telefon:
+385 (... - klikni za broj
Telefon:
+385 (0)51 642 409
Mobitel:
091 150... - klikni za broj
Mobitel:
091 150 6232
E-mail:
Web:
http://www.atlasprofilax.hr/kontakt.html#konri2
Matični broj:
15719863205
Osnovana:
2010
Odgovorna osoba:
Snježana Unuk, ayurvedski terapeut
Broj zaposlenih:
1
Radno vrijeme:
prema dogovoru
Opis tvrtke:
AtlasPROFilax
Snježana Unuk, ayurvedski terapeut

Glava treba biti
na pravom mjestu!

OSJEĆATE SE LOŠE,  A SVI VAM
LIJEČNIČKI NALAZI GOVORE DA JE SVE U REDU?


Želite se riješiti bolova u leđima i vratu, hladnih ruku i nogu, glavobolja i vrtoglavica, problema sa srcem ili drugim unutarnjim organima, otežanog disanja, skolioze…?
Želite povećati potenciju i životnu energiju,
lakše se nositi sa stresom, te bolje pamtiti?

Imamo rješenje za VAS: AtlasProFilax® tretman koji umjesto simptoma, otklanja i uzrok problema, pomaže svim uzrastima, a najbolje je preventivno podvrgavanje tretmanu, osobito kod djece. Švicarska AtlasProfilax® metoda, koju je 1993. godine razvio dr. René-Claudis Schümperli E.M, tehnika je masaže vrata kojom se prvi vratni kralježak, C1, postavlja u pravilan položaj. AtlasPROfilax® tretman nema veze s kiropraktikom jer u postupak nisu uključeni nagli okreti glave. Potpuno je bezopasan, minimalno bolan,
a kod mnogih ljudi i u potpunosti bezbolan.

Dovoljan je jedan tretman u životu da otkloni ili
znatno olakša vaše tegobe.


Rezultati koje ćete moći primijetiti odmah nakon tretmana uključuju sposobnost slobodnog pomicanja glave, bez ograničenja ili boli, toplina kao znak poboljšane cirkulacije, značajno povećanje gipkosti tijela, lakoća u glavi i ramenima, a ponekad i  oštriji vid.
Dugoročni rezultati uključuju postupno repozicioniranje kralježaka, zdjelice i kukova, ispravljanje “skraćene noge”, nestanak boli, bolja koncentracija, itd. To su samo neki od rezultata, ali što je stanje duže trajalo, to će i korekcija biti dugotrajnija.
AtlasPROfilax® metoda znanstveno je potvrđena i zahvaljujući činjenici da o tom iskustvu postoji niz dokumentiranih slučajeva s dobrim rezultatima, metoda je stekla veliku popularnost širom svijeta.

Diplomirani AtlasPROfilax® specijalist  Snježana Unuk, Ivekovićeva 3 (centar Krnjevo), Rijeka  091 150 6232,    051 642 409
(centar Karlovac),  091 557 6683
30% POPUSTA NA CJENU DO 31.01.14