Naziv obavijesti: *
Ime i Prezime:
Telefon / e-mail: *
Poruka: *
Popunjavanjem ovog obrasca poduzeće će dobiti vaš upit. Posredovani podaci pohranit će se također i u bazi ePIRH-a, zbog osiguravanja transparentnosti poslovanja, za razdoblje od jedne godine.

Autodijagnostika

Upit
Proizvodi i usluge
Akcije
Autodijagnostika

U Autoservisu Studen možete u jako kratkom roku obaviti dijagnostiku za benzinske i dizel motore. Nalaze se na adresi Ježdovečka 43 u Zagrebu-Lučko te posjeduju veliki prostor za parking. Raspolažu s najmodernijom kompjuterskom opremom za autodijagnostiku putničkih i teretnih vozila.
Najnovija tehnologija za dijagnostiku, koju koriste u autoservisu namijenjena je za teretna i osobna vozila. Uređaj za dijagnostiku može se bežično spojiti (Bluetooth) s laptopom ili računalom tako da nije potreban USB kabel, tako da je autodijagnostika jednostavnija -  lakše ju je obaviti.

Karta:


Uređaj za autodijagnostiku obavlja:
  • čitanje i brisanje kodova dijagnostičkih pogrešaka
  • čitanje kodova u realnom vremenu
  • aktivaciju komponenti
  • programiranje brizgaljki, ključeva, daljinskih upravljača i dr.
  • prilagođavanje komponenti…
Autodijagnostika u autoservisu može se obaviti na gotovo svim europskim vozilima kao što su SAAB, Audi, VW, Volvo, Jaguar, Land Rover, Škoda, Peugeot, Renault, SEAT, Mercedes, BMW… te također mogu obaviti dijagnostiku na američkim i japanskim vozilima.Za detaljnije informacije vezane uz uslugu autodijagnostika, pošaljite UPIT preko portala ePIRH ili direktno kontaktirajajte autoservis na:
telefon +385 (0)1 656 0065 
mobitel +385 (0)91 518 0859


Poveznica na članak Popravak DSG mjenjača