Naziv obavijesti: *
Ime i Prezime:
Telefon / e-mail: *
Poruka: *
Popunjavanjem ovog obrasca poduzeće će dobiti vaš upit. Posredovani podaci pohranit će se također i u bazi ePIRH-a, zbog osiguravanja transparentnosti poslovanja, za razdoblje od jedne godine.

Autoelektrika

Članci: Autoelektrika
Upit
Proizvodi i usluge
Akcije
Imate problema s auto elektrikom?

Nazovite na  091 1234 051.Tvrtka Autoelektrika Dasović j.d.o.o. specijalizirala se za popravak i održavanje motornih vozila kroz djelatnosti: automehanika, autoelktrika, autoklime, autoservis i servis viličara te i za servis ostalih motornih vozila. Autoelektrika osnovana je 1997. godine i nalazi se na adresi Puškarića 102/1. Radno vrijeme tvrtke Autoelektrika Dasović j.d.o.o. je radnim danom, od ponedjeljka do petka, od 8:00-16:00 i subotom od 8:00-14:00.

U gotovo dvadeset godina poslovanja strogo zadovoljavamo zahtjevima i potrebama kupaca.

Obratite se s punim povjerenjem našem timu djelatnika specijaliziranim za područja:
  • autoelektrika
  • dijagnostika
  • prodaja
  • autoklime
  • autoservis
  • viličari...
Za vas smo tu šest dana u tjednu kako bi dijagnosticirali i otklonili kvar na vašem limenom ljubimcu. Dugogodišnji rad i tisuće zadovoljnih klijenata govore o tome da je autoelektrika ugrađena i servisirana u servisu Autoelektrika Dasović j.d.o.o. vrhunske kvalitete i bez konkurencije. Servis Autoelektrika Dasovic j.d.o.o. koristi originalne i zamjenske dijelove, vrhunske kvalitete i proizvodnje. Za besprijekorno održavanje i servisiranje vašeg automobila tvrtka Autoelektrika J.d.o.o. je najbolji izbor za vas, gdje će vas uz ljubazno osoblje dočekati tim vrhunskih "doktora" za vašeg limenog ljubimca. Autoelektrika j.d.o.o. Je vaš pouzdan i siguran partner kroz godine koji za vas vodi računa o stanju i sigurnosti vašeg automobila. Tisuće zadovoljnih klijenata koji se vraćaju tijekom godine su najbolji pokazatelj rada i kvalitete servisa. Obratite se sa povjerenjem servisu Autoelektrika Dasović j.d.o.o. Jer mi održavamo i produžujemo životni vijek vašeg limenog ljubimca. Automobili servisirani u servisu su vaš pouzdan i siguran suputnik na cesti.
Obratite nam se s povjerenjem.
Za detaljnije informacije pošaljite UPIT preko portala ePIRH.