Naziv obavijesti: *
Ime i Prezime:
Telefon / e-mail: *
Poruka: *
Popunjavanjem ovog obrasca poduzeće će dobiti vaš upit. Posredovani podaci pohranit će se također i u bazi ePIRH-a, zbog osiguravanja transparentnosti poslovanja, za razdoblje od jedne godine.

Nastavci za auspuh

Upit
Proizvodi i usluge
Trebate nastavke za auspuh?
Naručite na broj telofona 
01 2008466 ili na mobitel 099 2008 466.

Ljubazni djelatnici tvrtke Autoispuh d.o.o. odgovoriti će na sva vaša pitanja.

Nastavci za auspuh

U servisu Autoispuh d.o.o. imaju najveću ponudu  u Hrvatskoj inox ukrasnih nastavaka za auspuh. Nastavci za auspuh napravljeni su u različitim izvedbama te ima više modela nastavaka.  Za kupce istančanog ukusa nastavci za auspuh napravljeni su od najkvalitetnijeg inoxa izpoliranog do visokog sjaja. Tvrtka je zastupnik poduzeća Remus, proizvođača sportskih ispušnih sustava. Servis u svojoj ponudi osim nastavaka za auspuhe ima euro kuke, klasične i sportske autoispuhe, auto gume, aluminijske felge, aditive za motore, sportske filtre zraka, auto kozmetiku te nude uslugu punjenja auto klime.
 
Ukrasni izlazi različitih dimenzija:
  • okrugli,
  • ovalni,
  • četverouglasti,
  • sa dvije izlazne cijevi i jedna.
Izrada po mjeri za specifična vozila BMW i VW kao i ostala vozila, cijene pristupačne.
 
Bilo da su kromirani, obojeni ili na neki drugi način uređeni oni služe samo kao ukras. Nemaju funkciju kod vođenja ispušnih plinova, sagorijevanja goriva ili kod stvaranja energije. Njihova funkcija je isključivo estetska.
Kako biste zadržali stari sjaj nastavaka  za auspuh dovoljno ga je bez skidanja izpolirati kredom ili sredstvom za poliranje inoxa.
Za detaljnije informacije vezano uz nastavke za auspuhe pošaljite UPIT preko portala ePIRH.

Posjetite servis na adresi Zagrebačka 41 10 360 Sesvete i uvjerite se veliki izbor proizvoda koje nude.Poveznica (LINK) na članak Euro kuke