Naziv obavijesti: *
Ime i Prezime:
Telefon / e-mail: *
Poruka: *
Popunjavanjem ovog obrasca poduzeće će dobiti vaš upit. Posredovani podaci pohranit će se također i u bazi ePIRH-a, zbog osiguravanja transparentnosti poslovanja, za razdoblje od jedne godine.

AUTOLIMARIJA PENIĆ

Ivanečka 29
Zaprešić ...
Više...
Pavla Lončara 47
Zaprešić ...
Više...
Upit
Proizvodi i usluge
Akcije
AUTOLIMARIJA PENIĆ
Ulica:
Krašić
Pošta i mjesto:
10454 Krašić
Županija:
Zagreb i zagrebačka županija (01)
Mobitel:
098 791... - klikni za broj
Mobitel:
098 7911 55
E-mail:
Web:
http://www.autolimarija-penic.hr/
Matični broj:
91647983
Osnovana:
1998
Odgovorna osoba:
Josip Penić-Grgaš
Radno vrijeme:
Ponedjeljak - petak: 7.30-15.30
Vucna sluzba 0-24
Opis tvrtke:
AUTOLIMARIJA PENIĆ pruža uslugu popravaka karoserije i lakiranja. Vršimo kompletne autolimarske radove uključujući popravke na podvozju, izmjene pragova, izvlačenje sitnih udubljenja kao i većih oštećenja. Lakiranje dijelova lima izvodimo u termokomori što garantira visoku kvalitetu i izvorni izgled lakiranih dijelova.

U našoj autolakirnici uklanjamo oštećenja na vozilima koja su nastala u prometnim nezgodama, ili zbog vremenskih nepogoda ili starenja. Surađujemo sa svim osiguravajućim kućama te stoga popravljamo i kasko štete u najkraćem mogućem vremenskom roku.

Da bi mogli obavljati poslove, naši autolimari poznaju različite vrste konstrukcija karoserija, njihovu namjenu i vrstu izvedbe prema položaju motora. Kod izradbe karoserija i drugih dijelova vozila rade precizna mjerenja. Osim karoserija, popravljaju, izrađuju i zamjenjuju rubnike, blatobrane, i pragove. Demontiraju vrata branika, poklopca motora i prtljažnika.

Budući da svako vozilo predstavlja nov izazov, autolimari su razvili odgovarajuće metode za svaki novi posao, primjenjujući svoje široko znanje o automobilskim konstrukcijama i tehnikama popravaka.

Vršimo uslugu lakiranja u modernoj termolakirnici. Dakle kompletna usluga limarije i lakiranja je dostupna kod nas. Ukoliko imate kasko osiguranje, dovoljno je da dovezete vozilo, ispunite zahtjev za procjenom u osiguravajućoj kući, i ostalo mi rješavamo. Procjenitelji dolaze kod nas i mi dogovaramo sa njima da se pokrije cjelokupni popravak. Na Vama je da na kraju podignete popravljeno vozilo i zadovoljno nastavite svoju vožnju.