Djelatnosti
Naziv obavijesti: *
Ime i Prezime:
Telefon / e-mail: *
Poruka: *
Popunjavanjem ovog obrasca poduzeće će dobiti vaš upit. Posredovani podaci pohranit će se također i u bazi ePIRH-a, zbog osiguravanja transparentnosti poslovanja, za razdoblje od jedne godine.

Ispiti autoškola

Upit
Proizvodi i usluge
Akcije


Tražite pouzdanu autoškolu s kvalitetnim instruktorima.
Nazovite autoškolu Danko i prijavite se za idući termin na telefon 
01 618 48 95.

Ispiti autoškola

Budući da je rješavanje online testova više zabava nego stjecanje  pravog znanja o prometnim propisima i sigurnosnim pravilima,  Autoškola Danko  kako bi svoje polaznike što bolje pripremila za polaganje ispita organizira u svojim prostorijama organizira polaganje predispita. Polaznici na taj način mogu provjeriti svoja znanja iz prometnih propisa, posvetiti više vremena području gdje su na predispitu pokazali manje znanja te steći više samopouzdanja kod polaganja pravog ispita.

Ispiti autoškola – organiziraju se prema dogovoru s polaznicima.

Kako bi polaznici položili Ispit iz prometnih propisa  prema zakonskim propisima moraju prisustvovati predavanjima. Nastava u autoškoli se održava dva puta dnevno i to u 11:00 i u 19:00 sati te na taj način polaznici mogu predavanja prilagoditi svome poslu, školi, fakultetu…
Knjige i literatura za polaganje ispita,  autoškola posuđuje svojim polaznicima.
Auto škola za vježbu koristi poligon koji se nalazi na Prisavlju. Prema dogovoru s instruktorom vožnje polaznici prije vožnje mogu doći na Prisavlje ili u Strojarsku ulicu.

Vozni park auto škole sastoji se od šest vozila te polaznik može odabrati vozilo u kojem će se obučavati.Autoškola Danko osnovana je 1999. godine i tvrtka je locirana na adresi Marina Držića 4, Zagreb na južnom ulazu Upravne zgrade Autobusnog kolodvora na trećem katu. Tim tvrtke čini pet djelatnika, koji će polaznicima škole omogućiti optimalne uvjete za što bolje polaganje ispita iz poznavanja prometnih sigurnosnih pravila, upravljanja vozilom i prve pomoći. Polaznici mogu od pet vozila iz voznog parka odabrati ono koje im najviše odgovara za nastavu Upravljanje vozilom. Svu potrebnu literaturu polaznicima će osigurati škola.

Za gotovinsko plaćanje 5% popusta.

Usluge Autoškole Danko mogu se platiti putem POS uređaja, karticama Visa Splitske banke, Diners card, Maestro karticom Zagrebačke banke,  a MasterCard karticom Zagrebačke banke se može platiti u 12 rata bez kamata.

Za sve dodatne informacije o cijenama otiđite na tab CJENIK ili pošaljite UPIT preko portala ePIRH te  direktno kontaktirajte autoškolu na:
+385 (0)1 618 48 95