Azut Media d.o.o. call centar

Upit
Proizvodi i usluge
Akcije
U vrijeme oštre konkurencije, brzog napretka te velikog razvoja, važan segment za opstanak tvrtki je dobar marketing i korektno oglašavanje. Ako želite pratiti razvoj i nove trendove, te biti konkurentni na tržištu, ili ako želite da se zna za vas i budete prepoznatljivi, jedan od najboljih načina je stalna briga o postojećim i novim klijentima/kupcima vaših proizvoda ili usluga.

Pozivni centar tvrtke Azut Media d.o.o. (call centar) nudi usluge:
• Najma pozivnog centra (call centra)
• Najam telefonskih linija (usluga telemarketinga)
• Najam call operatera

Azut Media call centar vođen dugogodišnjim iskustvom u direktnoj prodaji odlučio je svojim klijentima omogućiti usluge najma pozivnog centra. Svoja iskustva, vještine i znanja uklopili su u kvalitetnu uslugu koju su ponudili na tržištu.

Vizija tvrtke Azut Media je unaprijediti poslovanje klijenata preko novih komunikacijskih i informatičkih rješenja.

Pozivni centar (call centar) za svoje klijente može organizirati istovremeno komunikaciju s velikim brojem klijenata kod telemarketinga, te pružanje podrške za usluge ili proizvode.  Komunikacija se odvija dvosmjerno te uvijek otvoren velik broj slobodnih linija za pozivatelje prema pozivnom centru.

Nude usluge snimanje poziva radi poboljšavanja usluge te ujedno su nadzor agenata zaposlenih pozivnom centru.

Kod normalnog poslovanja događa se da neki pozivi ostanu ne odgovoreni. Angažiranjem djelatnika u call centru tvrtke Azut Media izbjeći ćete te situacije i ujedno poboljšati svoju uslugu.

Uspjeh klijenta je ujedno i uspjeh call centra.

Obratite se s povjerenjem i poboljšajte svoju prodaju te povećajte zaradu.

Za dodatna pitanja za call centar pošaljite UPIT i rado ćemo vam poslati dostaviti ponudu.