Geberit vodokotlići

Donja Purgarija 22 (Klinča sela)
Jastrebarsko ...
Više...
Koturaška 3
Zagreb ...
Više...
Upit
Proizvodi i usluge
Akcije
Trebate Geberit vodokotliće?

Medo uslužni obrt je ovlašteni servis Geberit vodokotlića.  Obrt se nalazi na adresi Srednjak 91 u Zagrebu te osim servisa Geberit vodokotlića bavi se instalacijom centralnog grijanja, vodovoda, plina, klima uređaja, ventilacije, solarnih sustava i elektroinstalacijama. Djelatnici obrta su posebno educirani od strane poduzeća Geberit  te svoja znanja dodatno usavršavaju putem stručne literature i seminara. Klijentima su na raspolaganju od 0-24 h – HITNE INTERVENCIJE.

Karta:


Geberit vodokotlići  dolaze u dvije varijante:
  • Nadzidni Geberit vodokotlići
  • Ugradbeni Geberit vodokotlići
Nadzidni Geberit vodokotlići su klasika na području sanitarnih instalacija. Tijekom godina njihova tehnologija se stalno usavršavala tako da se mogu svrstati u najpouzdanije vodokotliće na tržištu. Nude različite mogućnosti instalacije te se mogu instalirati na tri razine visokoj, srednjoj i niskoj. Imaju funkciju stop/start tako da su odlično rješenje za uštedu vode.

Ugradbeni Geberit vodokotlići su idealno rješenje za sve građevine.  Različitog su dizajna i dimenzija. Poznati su po svojoj pouzdanosti te dostupnosti rezervnih dijelova. Kod ovih vodokotlića se može ograničiti potrošnja vode, što ga čini uzornim u uštedi.
Za brza i jednostavna rješenja u vodoinstalacijama ugradbeni i nadzidni vodokotlići Geberit.

Za detaljnije informacije pošaljite UPIT preko portala ePIRH.

     

Poveznica (LINK) na članak Servis vodokotlića Geberit.