Naziv obavijesti: *
Ime i Prezime:
Telefon / e-mail: *
Poruka: *
Popunjavanjem ovog obrasca poduzeće će dobiti vaš upit. Posredovani podaci pohranit će se također i u bazi ePIRH-a, zbog osiguravanja transparentnosti poslovanja, za razdoblje od jedne godine.

DENTALNI LABORATORIJ VALENTINA LOZO

M. Krleže 4 C/II
Karlovac ...
Više...
Matoševa 14 B (Luščić)
Karlovac ...
Više...
Upit
Proizvodi i usluge
Akcije
DENTALNI LABORATORIJ VALENTINA LOZO, vl. Valentina Lozo, dent. teh.
Ulica:
Dr. V. Mačeka 14
Pošta i mjesto:
47000
Telefon:
+385 (... - klikni za broj
Telefon:
+385 (0)47 601 145
Mobitel:
+385 (0... - klikni za broj
Mobitel:
+385 (0)951840 747
E-mail:
Web:
http://www.dentallab-lozo.com
Djelatnosti:
Zubotehnički laboratorij
OIB:
28872175429
Osnovana:
2007
Odgovorna osoba:
Valentina Lozo, vlasnik
Broj zaposlenih:
3
Radno vrijeme:
PON-PET: 08.00-20.00, SUB: 08.00-13.00
Opis tvrtke:
Privatna praksa "dentalni laboratorij" Valentina Lozo locirana je na atraktivnoj lokaciji u samom centru grada Karlovca na adresi Dr. V. Mačeka 14. Vlasnik je dentalna tehničarka Valentina Lozo. Prostor po svojoj kvadraturi i opremljenosti omogućava bržu izradu protetskih radova po povoljnijoj cijeni, a zavidno visoke kvalitete. Radovi su izrađeni od visoko kvaliltetnih materijala. Koristimo i metalne legure koje ne sadrže nikl koji je uzrok sve više alergija kod pacijenta. O nama još više možete saznati ako idete na naš web.

Vrijeme izrade fiksnih radova je max. 7 dana, a kombiniranih radova max. 15 dana od ulaska u laboratorij. Dostava radova u Vašu ordinaciju je također naš posao.

   

Svi radovi koji ulaze u naš laboratorij prolaze kako bi se osigurao siguran rad naših djelatnika. Isti proces se vrši i po završetku rada kako bi radovi iz našeg laboratorija izašli dezinficirani i sigurni za sve fizičke osobe koje su u kontaktu tjekom procesa izrade.

Naš cilj je konstantno usavršavanje u struci, a pohađanje tečajeva je neizostavni dio našeg posla kako bi se osigurala kvaliteta naših radova.