Naziv obavijesti: *
Ime i Prezime:
Telefon / e-mail: *
Poruka: *
Popunjavanjem ovog obrasca poduzeće će dobiti vaš upit. Posredovani podaci pohranit će se također i u bazi ePIRH-a, zbog osiguravanja transparentnosti poslovanja, za razdoblje od jedne godine.

EMA d.o.o.

B. Magovca 147
Zagreb ...
Više...
Ulica Kneza Branimira 189
Zagreb-Dubrava ...
Više...
Trg kralja Tomislava 15
Velika Gorica ...
Više...
EMA d.o.o., EMA d.o.o. za zastupanje, projektiranje, izvođenje i servis uređaja za komfornu mikroklimu i automatsku regulaciju
Ulica:
Martićeva 38
Pošta i mjesto:
10000 Zagreb
Županija:
Zagreb i zagrebačka županija (01)
Telefon:
01 455... - klikni za broj
Telefon:
01 4552 707
Fax:
01 4552... - klikni za broj
Fax:
01 4552 708
E-mail:
Web:
http://www.ema.hr
OIB:
22949834128
Radno vrijeme:
Pon.-Pet. 8:00-16:00
Opis tvrtke:
EMA d.o.o. je poduzeće s preko tridesetipet godina iskustva  koje se specijaliziralo za rješavanje problema mikroklime zatvorenih i otvorenih prostora (stanovi, uredi, muzeji, arhivi, ugostiteljski objekti, bazeni, industrijski pogoni i poljoprivredni objekti). 

Naš cilj je imati zadovoljne kupce uređaja naših principala, koji su dokazano u samom svjetskom vrhu po kvaliteti, tehnološkoj inovativnosti i energetskoj učinkovitosti, ali i ostvariti dugoročnu, poštenu i korektnu suradnju s našim partnerima: projektantima, izvođačima i investitorima.

Zastupnici smo najpoznatijih svjetskih proizvođača uređaja za odvlaživanje, ovlaživanje, ionizaciju, pročišćavanje te adijabatsko hlađenje. preko 35 godina iskustva, brojne reference


brojne reference u Hrvatskoj i susjednim zemljamaO mikroklimi    

LINK (poveznica) na TAB