Prikolica

Gažanski trg 1
Karlovac ...
Više...
Ježdovečka 15
Lučko ...
Više...
Svete Barbare 19
Zagreb ...
Više...
Upit
Proizvodi i usluge
Akcije
Trebate auto kuke, ugradnju auto kuka, prikolicu, rezervne dijelove i dodatnu opremu za prikolice?

Sve to možete pronaći na adresi:
Brezovička 22 a
10020 Zagreb


Tvrtka Euro kuke Zvonar-Kiš d.o.o. ima organiziranu prodaju prikolica, auto kuka, pripadajućih modula, tendi, cerada za prikolice, dodatne opreme i rezervnih dijelova za svaku prikolicu. Ovom djelatnosti se bave 30 godina, te je lojalnost njihovih klijenata pokazatelj kvalitete njihovih proizvoda i pouzdane usluge.  Počeli su s ugradnjom i prodajom prikolica 1988. godine kao obrt, a radi povećanja posla posluju od 2000. godine kao tvrtka.

   

Od prikolica, u svom prodajnom asortimanu imaju prikolice proizvođača:

Trailer Europe  je mađarski proizvođač prikolica koji se specijalizirao za proizvodnju prikolica za sve tipove osobnih vozila. U njihovom bogatom prodajnom asortimanu prikolica mogu se pronaći prikolice s kočnicom, jednoosovinske, tandem, za quad, motocikle, motor, bicikl, čamac, brodice, jet ski, skuter, kosilice i radne strojeve.

⦁ Agados je češki proizvođač prikolica te proizvodi prikolice kategorije O1 i O2. Kategorija O1 su prikolice mase do 750 kilograma, a O2 su do 3500 kilograma. Proizvode razne vrste prikolica s višenamjenskom platformom, nagibne, plato, za automobile, motore, bicikle, skutere, jet-ski, brodicu, brod, gumene čamce, jedrilice, za prijevoz stoke, za prijevoz mini bagera, s boksom, itd. Prikolice su multifuncionalne i s bogatom dodatnom opremom koja uključuje plastični krov, box, tendu, ceradu, arnjeve, dodatne stranice. Prikolice su dostupne u varijanti bez kočnice, kao jednoosovinska, dvoosovinska, troosovinska, s naletnom kočnicom, kiper, itd.


Za više informacija pošaljite UPIT preko portala ePIRH.

Poveznica (LINK) na članak Autoprikolice.