Djelatnosti
Naziv obavijesti: *
Ime i Prezime:
Telefon / e-mail: *
Poruka: *
Popunjavanjem ovog obrasca poduzeće će dobiti vaš upit. Posredovani podaci pohranit će se također i u bazi ePIRH-a, zbog osiguravanja transparentnosti poslovanja, za razdoblje od jedne godine.

Automatizacija

Petruševec I, odvojak 4 2
Zagreb ...
Više...
Upit
Proizvodi i usluge
Akcije
Automatizacija

Što je to automatizacija?
Najjednostavnije rečeno automatizacija je prijenos rada čovjeka na strojeve izražena kroz tehnološki napredak te je omogućila smanjenje ljudske prisutnosti u obavljanju određenih poslova.
Automatizacija bez ljudskog djelovanja omogućava:
  • provedbu
  • upravljanje
  • druge procese
Automatizacija predstavlja sveukupnost znanja iz elektronike, strojarstva i računarstva.

Poduzeće Euroarc d.o.o. dugi niz godina zastupa poznate svjetske marke iz područja rezanja, zavarivanja i automatizacije. Osim prodaje nude servis za proizvode koje prodaju te edukaciju.
Automatizacija čini važan segment njihovog poslovanja te su tako zastupnici poznatih svjetskih proizvođača iz ovog područja -  poduzeća TexComputer i Axor Industries.Poduzeće TexComputer proizvodi elektroničke sustave za industrijsku automatizaciju.  Od 1985. godine svojim korisnicima nudi mogućnost da pokažu inovativnost i kreativnost bez da su ograničeni programski ili financijski.
U ponudi imaju poseban programski jezik koji obrađuje tri zadatka upravljanja strojem:
1. PLC -  koristi se kod upravljanja cikličkim događajima
2. CNC -  za obavljanje senkvencionalnih procesa i osi interpolacije
3. HMI - upotrebljava se za upravljanje grafičkim sučeljemAxor Industries zauzima vodeće mjesto među europskim proizvođačima motora i robotike. Poduzeće je osnovano 1988. godine te u tehnološkom smislu sustavno nudi inovativne proizvode. Uz prodaju svojih proizvoda, i za najstarije modele, nude servis i tehničku podršku.

Za detaljnije informacije iz područja automatizacije pošaljite UPIT preko portala ePIRH.

Poveznica (LINK) na članak Posebne tehnologije zavarivanja.