Naziv obavijesti: *
Ime i Prezime:
Telefon / e-mail: *
Poruka: *
Popunjavanjem ovog obrasca poduzeće će dobiti vaš upit. Posredovani podaci pohranit će se također i u bazi ePIRH-a, zbog osiguravanja transparentnosti poslovanja, za razdoblje od jedne godine.

Servis informatičke opremeTrebate servis za računala?
Nazovite na kontakt telefon 01 3366 554 ili na mobitel 091 3366 554.


Tvrtka F1 kompjutor d.o.o. obavlja za vas servis informatičke opreme, koja je postala nezamjenljiva u svakodnevnim poslovima. Tvrtka je osnovana 1996. godine i već punih 20 godina je tu za vas i vaše probleme s računalima, prijenosnim računalima, tabletima, printerima i ostalom informatičkom opremom. Osnovna djelatnost poduzeća od osnutka je servis informatičke opreme.
Tvrtka se nalazi u samom centru Samobora na adresi ulica Ivana Perkovca 12.
Karta


Ako imate bilo kakav problem s vašim računalom ili bilo kojim drugim dijelom vaše informatičke opreme, obratite nam se s povjerenjem jer tvrtka F1 kompjutor d.o.o. obavit će servis informatičke opreme za vas. Također kod nas možete i kupiti novo računalo. Ljubazno osoblje stoji vam na raspolaganju za savjetovanje i slaganje vašeg novog računala prema vašim željama i potrebama i to po prihvatljivim cijenama. Dobavljači servisa za komponente i rezervne dijelove su LINKS, LOST i MICROLINE.
Ako imate bilo kakav problem, kvar ili pitanje obratite nam se s povjerenjem.
Tvrtka sa dugogodišnjim iskustvom i kvalitetom u servisiranju i popravljanju vaših računala i informatičke opreme.
Za detaljnije informacije pošaljite UPIT preko portala ePIRH.