Naziv obavijesti: *
Ime i Prezime:
Telefon / e-mail: *
Poruka: *
Popunjavanjem ovog obrasca poduzeće će dobiti vaš upit. Posredovani podaci pohranit će se također i u bazi ePIRH-a, zbog osiguravanja transparentnosti poslovanja, za razdoblje od jedne godine.

Robotika Zagreb

Članci: Robotika Zagreb
Upit
Proizvodi i usluge
Akcije


Trebate bioničkog klokana ili slične proizvode iz područja robotike?

Rješenja iz područja robotike nudi Robotika Zagreb - Festo.


Robotika Zagreb - novi proizvodi iz područja robotike:
  1. Bionički klokan je reprodukcija biološkog klokana odnosno reproduciran je jedinstveni način na koji se kreće. Kao i biološki orginal, bionički klokan prikuplja energiju u skoku, pohranjuje je te ju koristi za slijedeći skok. Gotova cjelovita rješenja, kao što je bionički klokan, ili pojedinačne komponente-Festo tehnologija električnih i pneumatskih pogona Robotika Zagreb sinonim su za inovaciju i maksimalnu produktivnost u industrijskoj procesnoj automatizaciji. Jedinstvena konstrukcija i materijali ugrađeni u bioničkog klokana omogućavaju što dosljednije oponašanje skokova biološkog klokana. Bionički (robotski) klokan oponaša posebno kretanje biološkog uzora, klokana, a sve to zahvaljujući senzorima, posebnom pneumatskom sustavu i naprednoj elektronici.
  2.  
  3.  eMotion kugle – Festo Robotika Zagreb predstavlja proizvod  eMotion spheres, odnosno nekoliko letećih objekata koji se mogu koordinirano kretati unutar omeđenog prostora. Bilo da je kretanje pojedinačno ili kolektivno, čak i u najkaotičnijoj situaciji ne dolazi do sudara pošto se kugle izmiču jedna drugoj. 
  4.  
  5. MultiChoiseGripper je tehnološka imitacija ruke sposobna za različite načine obuhvaćanja predmeta. Njegovi prsti mogu biti namješteni tako da obuhvaćaju predmete u paralelnom ili centralnom smjeru, stoga je sposoban nježno i precizno obuhvatiti različite predmete.
  6.  
  7.  DualWingGenerator služi za proizvodnju struje na principu zamaha krilima. Za razliku od konvencionalnih manjih generatora koji koriste snagu vjetra za proizvodnju struje, DualWingGenerator sustav koristi dva para nasuprotnih krila umjesto rotora s lopaticama.
Robotika Zagreb – roboti inspirirani prirodom su rezultat suradnje grupacije Festo i uglednih sveučilišta, instituta i tvrtki koje ulažu u razvoj i istraživanja.
Potrebno je spomenuti još neke robote proizašle iz kompanije Festo, koja je vodeća tvrtka u lansiranju inovativnih projekata, od koje treba spomenuti robotsku (bioničku) surlu i robota pingvina.

Tvrtka Festo d.o.o. Zagreb je dio grupacije Festo i zaslužna je za organiziranje seminara iz robotike, automatizacije i pneumatike za područje
Hrvatske i šire te osnovna djelatnost tvrtke je automatizacija u industriji.

Karta:
Nova cesta 181 a
10000 Zagreb
Zagreb i zagrebačka županija (01)


Kontakti:
+385 (0)1 6191 969
+385 (0)1 6191 818

Za detaljnije informacije pošaljite UPIT preko portala ePIRH.