Naziv obavijesti: *
Ime i Prezime:
Telefon / e-mail: *
Poruka: *
Popunjavanjem ovog obrasca poduzeće će dobiti vaš upit. Posredovani podaci pohranit će se također i u bazi ePIRH-a, zbog osiguravanja transparentnosti poslovanja, za razdoblje od jedne godine.

GROSS d.o.o. Karlovac

Sarajevska br. 3 B
Karlovac ...
Više...
Upit
Proizvodi i usluge
Akcije
GROSS d.o.o. Karlovac, za trgovinu i posredovanje nekretninama i usluge
Ulica:
Primorska ulica 42
Pošta i mjesto:
47000 Karlovac
Županija:
Karlovačka županija (047)
Telefon:
+385 (... - klikni za broj
Telefon:
+385 (0)47 417 103
Mobitel:
+385 (0... - klikni za broj
Mobitel:
+385 (0)99 3434 174
Fax:
+385 (0... - klikni za broj
Fax:
+385 (0)47 417 103
E-mail:
Web:
http://www.remax.hr/gross-nekretnine
Matični broj:
1226894
OIB:
51555173358
MBS:
20024068
Osnovana:
1996.
Odgovorna osoba:
Zdravko Gross, direktor
Broj zaposlenih:
2
Radno vrijeme:
Ponedjeljak-Petak 08:00-16:00
Subota:(Dogovor na mob.)
Opis tvrtke:
GROSS d.o.o. Karlovac
 • VJEŠTAČENJA U GRAĐEVINARSTVU
 • PROCJENE VRIJEDNOSTI NEKRETNINA
 • PROCJENE ŠTETA NA GRAĐEVINAMA
 • ETAŽIRANJE NEKRETNINA
 • POSREDOVANJE U PROMETU NEKRETNINAMA
Pomogli smo mnogima svojim uslugama. Zašto ne i vama ?
Poštovani, dobro došli i dozvolite da vam se predstavimo:

POVIJEST TVRTKE:
Tvrtka Gross d.o.o. osnovana je 1996. godine i, tijekom svih godina, prepoznatljivom kvalitetom usluga i marom svojih zaposlenika, stekla je renome pouzdanog poslovnog partnera, posebice na području Karlovačke županije, ali i šire. Jedina smo tvrtka na području naše županije registrirana za poslove vještačenja u graditeljstvu i posredovanje u prometu nekretnina, spoj djelatnosti koji nam daje reference stručnosti i pouzdanosti.

OSNIVAČI:
Djelatnici tvrtke a ujedno i suvlasnici i direktori su:
 • Željka Gross, dipl. oec. (poslovno iskustvo managera, izrada investicijskih elaborata i poduzetničkih projekata i dugogodišnje iskustvo na raučnovodstvenim poslovima) i
 • Zdravko Gross, ing.grad. (više od 25 godina iskustva kao sudski vještak u graditeljstvu - sudska i vansudska vještačanja, procjene vrijednosti nekretnina, izrada etažnih elaborata, poslovi osiguranj...
RE/MAX EDUKACIJA - Snaga RE/MAX-a je u njegovim ljudima

Postoji više od 88 487 razloga zbog kojih je RE/MAX globalni lider u prodaji nekretnina, a ti razlozi su naši agenti, u više od 6 321 ureda u više od 90 zemalja.

Želite li postati pravi profesionalac?
Da bi se razvio i zadržao profesionalni agent potrebno je pružati mu stalnu motivaciju i napredni trening. Kada se pridružite RE/MAX-u, niste samo uključeni u svjetsku mrežu vrhunskih profesionalaca, nego imate i mogućnost korištenja prednosti RE/MAX Edukacije i mrežne komunikacije kao ni u jednom drugom sistemu. Osposobljavamo vrhunske agente za postizanje vrhunskih rezultata.

Potičemo naše agente da konstantno poboljšavaju svoje vještine i osvježavaju svoja znanja kako bi pratili mijenjajuće potrebe svojih klijenata. Edukacija i trening su od izrazite važnosti jer samo kvalificirani agenti mogu pružiti razinu usluge koju klijenti RE/MAX-a očekuju.

Mi održavamo sve treninge
Nakon pažljivog odabira, agent prolazi RE/MAX trening gdje uči praktične i djelotvorne tehnike koje će mu omogućiti brzi ulazak u branšu trgovanja nekretninama. Uz volju za radom i upornost rezultati će brzo doći.

Career development program i trening:
RE/MAX ima reputaciju organizacije koja klijentu pruža izvanrednu uslugu. Sadržaj naših Career Development treninga osigurava da i vlasnici ureda i agenti zadrže tu reputaciju na način da unaprjeđuju svoje vještine i mogućnost zarade.

RE/MAX nudi najsadržajniji, najdostupniji i najnapredniji trening za vlasnike ureda i agente od svih organizacija koje se bave nekretninama. I za vlasnike ureda i agente RE/MAX kontinuirano razvija napredni edukacijski program usmjeren na stalni profesionalni razvoj. Na treninzima ćete saznati kako povećati prodaju i postići uspjeh u trgovanju nekretninama na temelju iskustva najuspješnijih agenata i stručnjaka za tržište nekretnina iz cijeloga svijeta.

RE/MAX nudi cjelovite i sustavne programe treninga - Career Development Model (CRM) I Succeed (osmotjedni program pokretanja poslovanja koji se održava u uredu), kontinuirani seminari, napredni programi razvoja, konvencije i mogućnosti učenja na daljinu. Uz RE/MAX University koji je dostupan na RE/MAX Mainstreetu agenti imaju pristup video prezentacijama treninga te raznim marketinškim materijalima dostupnim za download.

Ciljevi treninga:
 • Vlasnicima ureda i agentima dati najkorisnije informacije, savjete i vodstvo za stabilnu, profitabilnu i dugu karijeru u nekretninama
 • Pomoću treninga koji prate promjene zahtjeva tržišta omogućiti stalnu podršku
 • Podučavati vlasnike ureda i agente pomoću sustava praćenja
 • Pomoći vlasnicima ureda privući i podučavati najbolje ljude
Uvođenje novih programa biti će u skladu s praćenjem potreba i želja rastuće RE/MAX mreže. Svi predavači su educirani i ovlašteni od strane RE/MAX Europe i vodi se računa da djeluju u skladu sa RE/MAX standardima.

MODEL RAZVOJA KARIJERE:
Model razvoja karijere razvijen je od strane RE/MAX Europe sa svrhom stvaranja karijera u poslovanju nekretninama. RE/MAX već dugo ima reputaciju organizacije čiji profesionalni djelatnici nude visoku razinu usluge, a cilj je Modela razvoja karijere opravdati i nastaviti tu reputaciju.

Model razvoja karijere je nastao u Europi specijalno za europsko tržište. Neki programi su namijenjeni djelatnicima koji tek započinju karijeru u segmentu nekretnina dok su neki programi namijenjeni iskusnim agentima. Poseban je program kreiran i za Vlasnike franšize. Svi su predavači educirani i ovlašteni od strane RE/MAX Europe i vodi se računa da svi Vlasnici franšize i Prodajni agenti prođu jednako kvalitetan trening za pružanje standardizirane usluge klijentu.

Cilj:
Pružanje Modela razvoja karijere - najkvalitetnijeg programa u čitavoj branši, specijalno razvijenog za europske RE/MAX Regije, Vlasnike franšiza i agente.

Za dodatne informacije posjetite našu web stranicu ili pošaljite UPIT.