Naziv obavijesti: *
Ime i Prezime:
Telefon / e-mail: *
Poruka: *
Popunjavanjem ovog obrasca poduzeće će dobiti vaš upit. Posredovani podaci pohranit će se također i u bazi ePIRH-a, zbog osiguravanja transparentnosti poslovanja, za razdoblje od jedne godine.

Projektiranje vodovoda i kanalizacije

Osječka 34
Zagreb ...
Više...
Fallerovo šetalište 22
Zagreb ...
Više...
Grada Mainza 17
Zagreb ...
Više...
Upit
Proizvodi i usluge
Akcije
Tvrtka Hidrodizajn d.o.o. pruža usluge projektiranja na području graditeljstva, vodovoda i kanalizacije gradova i naselja te projektiranje instalacija unutar objekta. Djeluje na području Splita.
Domena djelovanja tvrtke su izrade studija vodoopskrbe, odvodnje i navodnjava, idejna rješenja, specifikacije i ponudbena dokumentacija, glavnih projektanta, izvedbenih projekata, projekata izvedenog stanja, projektiranje vodovoda i kanalizacije, pročišćavanje otpadnih voda te nadzor nad građevinama.
Hidrodizajn d.o.o. je u potpunom privatnom vlasništvu i poslove izvode visokoobrazovani, stručni i specijalizirani djelatnici tvrtke. Najveći poslovi koje je izvodila tvrtka su poslovi vezani uz  projektiranje vodovoda i kanalizacije.
Ispravno funkcioniranje opskrbljivanja vodom, odvodnja vode i otpadnog materijala mogu riješiti projekti vodovoda i kanalizacije. Projektiranje vodovoda i kanalizacije, na temelju arhitektonskih projekata, moraju biti usuglašeni s propisima struke te sa elementima nosive konstrukcije
Odvođenje otpadnih voda iz čovjekove neposredne okoline do odgovarajućih prijemnika ili do uređaja za pročišćavanje čini sustav odvodnje. Sustav odvodnje je  skup građevinskih objekata, glavnih i sporednih kanala ili kolektora, međusobno spojenih preko pojedinih objekata sustava odvodnje.
Vode koje su pokupile dodatna zagađenja nazivaju se otpadne vode.
Dijele se ovisno o porijeklu i karakteru zagađenja na:
  • Industrijske
  • Kućanske (sanitarne)
  • Oborinske
  • Tuđe vode
Hidrodizajn d.o.o. Vaš pouzdani partner, najzahtjevnije i najkompleksnije radove izvest će profesionalno i pritom uštedjeti vrijeme i novac.