Naziv obavijesti: *
Ime i Prezime:
Telefon / e-mail: *
Poruka: *
Popunjavanjem ovog obrasca poduzeće će dobiti vaš upit. Posredovani podaci pohranit će se također i u bazi ePIRH-a, zbog osiguravanja transparentnosti poslovanja, za razdoblje od jedne godine.

Braukmann filteri

Trebate Braukmann filtere?

Poduzeće Industrijska pneumatika d.o.o. bavi se prodajom, montažom i održavanjem spojnica, cijevi, regulatora, zauljivača, cilindra, kuglastih i elektromagnetnih ventila, regulatora za vodu i filtera.
Sustav povratnog ispiranja koji je patentiran za Braukmann filtere, već godinama je učinkovito rješenje.  Čestice nečistoće veće od 100m odstranjuje se iz vode finim kvalitetnim filtarskim sitom.
Posebna tehnologija koju su patentirali inženjeri tvrtke Honewell Braukmann omogućava čišćenje gornjih i donjih dijelova filtra.
Stalni protok vode po cijelom kućištu u dodiru s vodom sprječava mikrobiološka zagađenja.

Gdje?
Prudi 24
10 000 ZagrebBraukmann filteri  (i njihove kombinacije) su dodatno opremljene regulatorom tlaka. Visokokvalitetne i ekonomične odlike tih kombinacija omogućuju uštedu na troškovima uz regulaciju tlaka u kućnim instalacijama.
Bilo u primjeni kod velikih zgrada ili obiteljskih kuća, Braukmann filteri i filtarske kombinacije dokazali su svoju učinkovitost u različitim situacijama:
  • filtarska sita čiste od grubih i finih čestica prljavštine
  • povratno ispiranje čisti filtar i pored toga sprječava taloženje ostataka čestica u kućištu, bez prekida vode u sustav
Braukmann filteri te cijeli kompaktni uređaj zauzima malo prostora te objedinjava izvanredne mogućnosti.
Atraktivan dizajn nije ono što Braukmann filtrima daje lijep izgled, već on nudi mnoge odlike poput instalacije na vertikalne ili vodoravne cjevovode.
Braukmann filteri su razvijeni uvažavajući potrebe instalatera.

Za detaljnije informacije pošaljite UPIT preko portala ePIRH.Poveznica (LINK) na članak Reducir ventil