Naziv obavijesti: *
Ime i Prezime:
Telefon / e-mail: *
Poruka: *
Popunjavanjem ovog obrasca poduzeće će dobiti vaš upit. Posredovani podaci pohranit će se također i u bazi ePIRH-a, zbog osiguravanja transparentnosti poslovanja, za razdoblje od jedne godine.

Odštopavanje odvoda cijena

Upit
Proizvodi i usluge
Akcije
Trebate odštopavanje odvoda?
Cijena za odštopavanje odvoda za Karlovačku, Zagrebačku i Zadarsku županiju dostupna je na UPIT na brojeve mobitela +385 (0)91 923 7582, +385 (0)98 929 4442.


Obrt Benić instalacije osim što obavlja poslove vezane uz niskogradnju, montažu centralnog grijanja, solarnog grijanja, obavlja i vodoinstalaterske poslove koje je proširio na sve segmente koje ta djelatnost obuhvaća.
U ponudi poslova odštopavanja odvoda cijena (dostupna je u vrlo kratkom roku), obavljaju odštopavanje odvoda u svim vrstama objekata i na vanjskim kanalizacijama:
  • visokotlačnim strojem (WOMOM)
  • strojnim sajlama
  • inspekcija cijevi s kamerom
  • detekcija curenja  cijevi
  • sanacija odvodnih cijevi bez građevinskih zahvata
U usluge odštopavanja odvoda cijena - je dostupna u kratkom roku.

Odštopavaju: kade, umivaonike, sifone, sudopere, WC-E, šahtove...

Odštopavanje odvoda s visokotlačnim strojem (WOMOM) je najisplativiji i uz to ekološki način održavanja odvoda.
Voda pod visokim tlakom protiče kroz fleksibilno crijevo i uklanja različita začepljenja kao što su mulj, masti i ostale nataložene tvari. Ovisno o slučaju upotrebljavaju se različite vrste mlaznica, od kojih neke imaju dodatni mlaz koji može razbiti nakupine blata ili prerezati korijenje sa stijenke cijevi. Jedan od najčešćih problema u odštopavanju odvoda  je nakupina masti u cijevima, koje smanjuju protok  tekućine i vrlo efikasno se rješavaju visokotlačnim strojem (WOMOM).

Koriste se u kućanstvima bilo da se treba odštopati sudoper, WC školjka, umivaonik, sifon, kada, kišni odvod, manje začepljenje korijenjem....Stroj se probija kroz začepljenja tako što vrti sajlu elektromotorom i izbacuje naslage iz cijevi. Koriste se četri debljine sajli ovisno o debljini odvoda.
Inspekcija cijevi kamerom
Prije odštopavanja odvoda cijena da bi se mogao problem što bolje otkloniti i cijevi mogle pregledati koriste se CCTV kamere za pregled odvodnih cijevi, skrivenih šahtova, starih septičkih jama, puknuća cijevi, iscrtavanje trase odvoda i sl.

Sanacija bez građevinskog zahvata je sistem sanacije (in-liner) kojim se saniraju svi tipovi i materijali odvodnih cijevi. Ova vrsta sanacije je potrebna kod renoviranih objekata s problemom korozivnih odvoda i eventualnih propusnosti vlage i sl.