Naziv obavijesti: *
Ime i Prezime:
Telefon / e-mail: *
Poruka: *
Popunjavanjem ovog obrasca poduzeće će dobiti vaš upit. Posredovani podaci pohranit će se također i u bazi ePIRH-a, zbog osiguravanja transparentnosti poslovanja, za razdoblje od jedne godine.

Sportski auspuh

Upit
Proizvodi i usluge
Akcije

Trebate sportski auspuh?
Za više informacija nazovite servis na telefon +385 (0) 1 386 31 23.


Adresa:
Zagrebačka cesta 134
10000 Zagreb


Servis ISAP je radionica za proizvodnju i montažu auspuha (ispušnih sistema automobila), koja ima 30 godišnju iskustvo u ovoj djelatnosti, a posebna specijalnost im je sportski auspuh.
Ako želite popraviti performanse motora Vašeg automobila umjesto serijskog možete ugraditi sportski auspuh. Serijske ispušne sisteme ne usavršavaju jer bi  na taj način  poskupjeli proizvodnju. Neke skuplje marke automobila imaju usavršene ispušne sisteme i što im omogućava veću iskorištenost snage motora veća.
Izvanredne rezultate novije generacije automobila postižu ugradnjom Tuning ispušnog sistema.
Sportski auspuh koji proizvodi servis su od najmodernijih materijala, te su proizvedeni najmodernijom tehnologijom.

Dijelovi sportskog ispušnog sistema:
  • Sportska ispušna grana (dio ispušnog sistema od kojeg u najvećoj mjeri ovise performanse motora)
  • Sportski prednji lonac (visokoprotočni ispušni lonac služi kako bi umanjio buku na željeni nivo bez umanjenja protoka)
  • Sportski zadnji lonac (unutrašnjost mu je dizajnirana kako bi proizvela moćan sportski zvuk i osigurala optimalnu vrijednost podtlaka za dobre performanse motora. Osim ovih karakteristika Vaš automobil dobiva i atraktivan izgled.
Poveznica (LINK) na članak Fleksibilna cijev