Djelatnosti
Naziv obavijesti: *
Ime i Prezime:
Telefon / e-mail: *
Poruka: *
Popunjavanjem ovog obrasca poduzeće će dobiti vaš upit. Posredovani podaci pohranit će se također i u bazi ePIRH-a, zbog osiguravanja transparentnosti poslovanja, za razdoblje od jedne godine.

Boja za auto

Trebate lakirati auto?

Najkvalitetnije boje za automobile proizvođača Glasurit nabavite kod ovlaštenog zastupnika tvrtke IVIČEK d.o.o..

Za dodatne informacije nazovite na telefon 
 +385 (0)1 6530543. 

Adresa:
Hrvatoselska 32
10250 Lučko


BOJA ZA AUTO
 
Poduzeće je započelo s radom prije 46 godina kao auto servisna radionica, da bi svoju djelatnost proširila 1980. godine i na autolimarske radova, a pod ovim nazivom posluju od 1991. godine. Neprekidno prateći tehnologiju u automobilskoj industriji, koja se tijekom ovih godina neprestano mijenjala dolaskom novih tehnologija, specijalizirali su za prodaju i proizvodnju boja za auto te u ponudi imaju lakove vodećih svjetskih proizvođača čiji su i ovlašteni zastupnici.
Od 1992. godine preuzeli su zastupstvo poduzeća Glasurit  GmbH boja za auto za područje Hrvatske. Dugogodišnje iskustvo čini tim od 27 djelatnika ekspertima u području lakiranja i pripremi automobila za lakiranje. 1995. godine izgradili su Trening centar u sjedištu poduzeća gdje obučavaju radnike za zvanje lakirer i voditelj radionice.  Osim sjedišta poduzeća u Zagrebu imaju poslovnice u Zadru i Solinu. Uz predavanja vezana uz lakiranje, nude savjetovanja dizajniranja radionica i optimizacije procesa u radionicama.

Za detaljnije informacije vezane uz ponudu boja za auto kontaktirajte tehnički tim poduzeća preko opcije UPIT na portalu ePIRH.