Naziv obavijesti: *
Ime i Prezime:
Telefon / e-mail: *
Poruka: *
Popunjavanjem ovog obrasca poduzeće će dobiti vaš upit. Posredovani podaci pohranit će se također i u bazi ePIRH-a, zbog osiguravanja transparentnosti poslovanja, za razdoblje od jedne godine.

KBZ Electronic d.o.o.

Upit
Proizvodi i usluge
Akcije
KBZ Electronic d.o.o., TEHNOLOGIJA ZA UGODNIJI I SIGURNIJI ŽIVOT
Ulica:
Trnjanska 117
Pošta i mjesto:
10000 Zagreb
Županija:
Zagreb i zagrebačka županija (01)
Telefon:
01 615... - klikni za broj
Telefon:
01 615 01 01
Fax:
01 615 ... - klikni za broj
Fax:
01 615 01 02
E-mail:
Djelatnosti:
Računala, elektronika i telekomunikacije
Audio i video sustavi
Rasvjeta i rasvjetna tijela
RTV servis
Servis računala
Vatrodojava
Videonadzor
Matični broj:
00361909
OIB:
70064157662
MBS:
080417808
Osnovana:
1992.
Odgovorna osoba:
Božidar Kranjčec, direktor
Radno vrijeme:
PON-PET: 8.00-16.00
Opis tvrtke:
KBZ ELECTRONIC d.o.o. je tvrtka koja se bavi prodajom, ugradnjom, projektiranjem i servisom opreme iz područja auto-akustike, kućne elektronike i sigurnosnih sustava. Svojim kupcima i korisnicima naših usluga, pružamo stručnost, pouzdanost i kvalitetu te cjelovitu i vrhunsku ponudu roba i usluga na jednom mjestu. Osnovani smo 1992. godine  u Zagrebu  te uspješno poslujemo punih 20 godina. Naša tvrtka je u privatnom vlasništvu i u njoj je trenutno zaposleno sedam djelatnika; 4 instalatera - elektroničara, 2 komercijalista te 1 djelatnik u odjelu računovodstva i financija.

NUDIMO VAM SAMO PROVJERENE PROIZVODE
Od početka svoga rada, istodobno smo ulagali u maksimalnu kvalitetu naših roba i usluga. Odlika našeg poslovanja je uspješno i kontinuirano praćenje i zadovoljavanje individualnih potreba klijenata;  od odabira željene opreme do njegove ugradnje i na kraju, do servisiranja robe koju ste kupili. Stoga, kupujući kod nas, štedite svoj novac, svoje dragocjeno vrijeme i izbjegavate stres jer umjesto odlazaka na nekoliko adresa, na našoj dobivate sve što Vam treba.
   
Pažljivo definiramo svoj asortiman i u svojoj ponudi nudimo proizvode koje uvozi i distribuira naše poduzeće kako bismo što kvalitetnije zadovoljili zahtijeve naših kupaca i distributera te ispunili zadane količine i rokove. Ne potcjenjujemo Vaše različite potrebe i mogućnosti. Nastojimo da, bez obzira na to odaberete li iz naše ponude jeftiniji ili skuplji proizvod, dobivate uvijek maksimalnu kvalitetu i našu najbolju uslugu. Stoga, nakon dugogodišnjeg kontinuiranog rada i postojanja, broj naših korisnika neprekidno raste.

STRUČNOST JE ODLIKA NAŠEG SERVISA I NAŠIH USLUGA
Lijepo je znati da sve veći broj ljudi dolazi k nama sa saznanjem kako, kupujući kod nas, stječu dodatnu sigurnost i zadovoljstvo jer naš posao ne završava prodajom proizvoda. Raduje nas uvijek kada Vam možemo pomoći. Omogućavamo Vam i savjetovanje pri nabavci opreme, izradu projektne i tehničke dokumentacije, uslugu montiranja kupljene opreme ali i iznimno kvalitetan servis u čiji smo rast i razvoj, opremu i stručnost, uložili više od 17 godina iskustva i rada sa brojnim korisnicima.
  
Cijenimo svakog kupca i što je bitno, ne ostavljamo Vas ni nakon isteka jamstvenog roka. Naš servis Vam je na raspolaganju i ako imate stariji uređaj kojega treba osposobiti. Imajući na umu Vaše potrebe, posebno ulažemo u znanje svoji djelatnika. Naši instalateri redovito pohađaju stručne tečajeve organizirane od strane proizvođača koje zastupamo na teritoriju Republike Hrvatske kako bismo uvijek pratili novitete i bili u korak sa svjetskim trendovima i inovacijama. Kontinuirano spajamo naše dugogodišnje iskustvo sa novim znanjima i modernim tehnologijama. Mi prodaju tehnoloških iskustava i opreme pretvaramo u ugodan doživljaj.

Suvremeni način života, osim brojnih prednosti, donosi i brigu za vlastitu imovinu, želju za osiguranjem privatnosti i neometanog života. To nije luksuz, već jednostavno potreba vremena u kojem živimo. Orijentirani na zaštitu Vaših kuća, stanova, stambenih i poslovnih objekata i vozila, mi znamo da Vam moramo ponuditi najbolja rješenja ali i opremu koja će Vam biti jamstvo pouzdanosti i sigurnosti.
  
Ukoliko ne znate kakav je model ugrađene zaštite najbolji za Vas i Vaše potrebe, ne brinite i slobodno nam se obratite. Isprojektirat ćemo rješenje koje najbolje odgovara Vašim potrebama. S nama ste dvostruko sigurni jer uz prodaju, nudimo i usluge izrade projekata, atestiranja te vršimo ugradnju i servisiranje kupljenih uređaja.

ZAŠTITA OBJEKATA
  • Alarmni i vatrodojavni sustavi
  • Audio/video nadzor
  • Portafoni
  • Biometrijske brave
  • Evidencija radnog vremena/kontrola pristupa

ZAŠTITA VOZILA
  • GPS praćenje vozila
  • Auto alarmi
  • Parking senzori i kamere
  • Hands Free instalacije

"KBZ SIGURNOSNI SUSTAVI - VAŠA ZONA SIGURNOSTI"