Naziv obavijesti: *
Ime i Prezime:
Telefon / e-mail: *
Poruka: *
Popunjavanjem ovog obrasca poduzeće će dobiti vaš upit. Posredovani podaci pohranit će se također i u bazi ePIRH-a, zbog osiguravanja transparentnosti poslovanja, za razdoblje od jedne godine.

Najbolji klima uređaji

Najčešće postavljana pitanja kupaca vezana uz klima uređaje su kojeg proizvođača odabrati te cijena klima uređaja. Tvrtka Klima Buhin d.o.o. surađuje s poduzećem Daikin od 1996. godine s ovlastima uvoza, distribucije i servisiranja njihovih proizvoda te po njihovom mišljenju  najbolji klima uređaji su uređaji poduzeća Daikin.  Tvrtka je započela s radom kao obrt za popravku malih kućanskih aparata i rashladne tehnike te u 37 godina rada stekla veliki ugled  što dokaziju pozamašna referentna lista. Zaposlenici tvrtke su stručni i pouzdani tako da klijent kada odabere uređaj će ujedno biti siguran i u kvalitetu montaže i održavanje uređaja. Tim tvrtke prati najnovija saznanja iz područja servisa klima uređaja te se dodatno educira preko seminara organiziranih od proizvođača. Kvalitetno izvođeni radovi priskrbili su tvrtki certifikat ISO 9000:2000, ISO 9001:2000 i ISO 9004:2000.
Najbolji klima uređaji nove generacije kombiniraju  najnoviju tehnologiju s elegantnim dizajnom. Daikin je 2010. godine predstavio Daikin Emuru dizajnirana kako bi se prilagodila europskom uređenju interijera.  Aerodinamičan izgled od 2014. godine čini ovu klimu privlačnijom suvremenim dizajnerima, arhitektima i vlasnicima stanova.
Karakteristike ovih uređaja:
• izrađena je kvalitetnih materijala stilizirane zakrivljene siluete modernog dizajna
• tihi rad
• energetska učinkovitost klase A+++
• filtar uklanja 97% alergena
• 3D protok zraka
Od 2015. godine poduzeće je dizajniralo uređaj koji koristi radnu tvar R-32, čiji utjecaj na globalno zatopljenje iznosi samo jednu trećinu – Ururu Sarara koji su najbolji klima uređaji novije generacije.
Ovi uređaji imaju višezonsko inteligentno oko koje detektira prisutnost ljudi u prostoriji te usmijerava hlađenje prema njima, nečujne unutarnje jedinice za raspodjelu zraka i Wi-Fi upravljač (preko pametnog telefona, tableta….).
Najbolji klima uređaji ovog proizvođača zadovoljiti će potrebe svakog kupca po pitanju kvalitete, dizajna i inovativnost, a stručni serviseri tvrtke Klima Buhin d.o.o.  omogućit će pravilnom montažom i servisom optimalan rad uređaja.
Za detaljnije informacije pošaljite UPIT preko portala ePIRH ili direktno kontaktirajte tvrtku koja ima Home C°mfort Expert  partnerski program (partneri koji prošli zahtjevnu selekciju) na:
Maksimirska 11, 10 000 Zagreb
tel. 1- 01 23 95 861
tel. 2 - 01 23 00 096
fax. - 01 23 45 918