Naziv obavijesti: *
Ime i Prezime:
Telefon / e-mail: *
Poruka: *
Popunjavanjem ovog obrasca poduzeće će dobiti vaš upit. Posredovani podaci pohranit će se također i u bazi ePIRH-a, zbog osiguravanja transparentnosti poslovanja, za razdoblje od jedne godine.

KRAGIĆ d.o.o.

Upit
Proizvodi i usluge
Akcije
KRAGIĆ d.o.o., za proizvodnju plastičnih metalnih predmeta i za trgovinu
Ulica:
Prisoje 21, PRISOJE, DICMO
Pošta i mjesto:
21000 Split
Županija:
Splitsko-dalmatinska županija (021)
Telefon:
+385 (... - klikni za broj
Telefon:
+385 (0)21 837 170
Mobitel:
091 111... - klikni za broj
Mobitel:
091 1111 381
Fax:
+385 (0... - klikni za broj
Fax:
+385 (0)21 837 439
E-mail:
Djelatnosti:
Kupaonice
Sanitarni uređaji i instalacije
Matični broj:
3462218
OIB:
35264136731
MBS:
60055216
Odgovorna osoba:
Denis Kragić Marinić, član uprave
Broj zaposlenih:
95
Opis tvrtke:
KRAGIĆ d.o.o. je tvrtka osnovana u Splitu 1990 god. Djelatnost se dijeli na: proizvonja namještaja, trgovina te projektiranje i izvođenje keramičkih ventiliranih fasada. Trenutno upošljava preko osamdeset djelatnika. Proizvodni pogon nalazi se u poslovnoj zoni u DICMU, a zapošljava 40 visoko-kvalitetno obučenih djelatnika.

Svoj proizvodni program Kragić d.o.o. je proširio s novim programom kuhinja i ostalim namještajem za stanovanje po mjeri i potrebama kupca. Namještaj se proizvodi od pločastog materijala oplemenjenog melaminskim i PVC folijama u koji je ukomponiran najkvalitetniji okov za namještaj koji se trenutno nudi na tržištu. Posebno ističemo dizajniranje, proizvodnju i montažu namještaja za opremanje kuća, poslovnih prostora, hotela i apartmana.

KRAGIĆ d.o.o. je vodeća tvrtka za proizvodnju kupaoničkog namještaja visoke kvalitete i modernog dizajna što je prikazano na našoj web stranici: www.kragic.hr , kao i cjelovito opremanje kupaonica.

Za kompletno uređenje kupaonica nudimo širok izbor galanterije, slavina, tuš kada i kabina, sanitarne keramike vodećih europskih proizvođača. U našim prodajnim centrima posebno je bogata ponuda keramičkih pločica renomiranih europskih proizvođača, za sve vrste unutarnjeg i vanjskog oblaganja, te za bazenske tehnike.

Tvrtka posjeduje vlastitu maloprodajnu mrežu koju sačinjavaju  prodavaonica u Splitu, najveći prodajni salon u Dicmu, prodajni centar MER u Kaštel Sućurcu i salon u Šibeniku. U susjednoj BiH prisutni smo kroz veliki prodajni centar u Čapljini.

Preko naših kupaca i zastupnika tvrtka KRAGIĆ d.o.o. je zastupljena diljem Hrvatske.

Kroz opremanje različitih  stambenih i poslovnih građevina u stalnom smo kontaktu s našim priznatim arhitektima.

Namjera nam  je stalano širenje suradnje s postojećim i novim partnerima te proizvodnje i prodaje uvođenjem novih proizvoda po Všim željama i projektima.  Iz tog razloga se nadamo i suradnji s vama.