Naziv obavijesti: *
Ime i Prezime:
Telefon / e-mail: *
Poruka: *
Popunjavanjem ovog obrasca poduzeće će dobiti vaš upit. Posredovani podaci pohranit će se također i u bazi ePIRH-a, zbog osiguravanja transparentnosti poslovanja, za razdoblje od jedne godine.

Kako zavezati kravatu

Upit
Proizvodi i usluge
Akcije

Trebate hitno naučiti kako zavezati kravatu?


Ništa lakše. Naučite par trikova kako vam vezanje kravate  ne bi kompliciralo odijevanje za poslovne, svečane i slične situacije.

Postoji više načina vezanja kravate, ali najčešći su:
  • windsorski
  • poluwindsorski
  • čvor u 4 poteza
Kod vezanja kravate prije svega odabir čvora treba uskladiti s ovratnikom (kragnom) košulje.

Kako zavezati kravatu u Windsorski čvor?
Možda najkompliciraniji čvor, ako je kravata široka mora se paziti da čvor ne ispadne prevelik. Najbolje je napraviti jamicu ispod čvora, pogotovo ako nećete moći skinuti kravatu cijeli dan. Ovaj simetrični čvor je u obliku slova V.

Kako zavezati kravatu u poluwindsorski čvor?
Poluwindsorski je kombinacija windsorskog i čvora u četiri poteza. Ovako vezanu kravatu možete nositi na svim ovratnicima. Kao i kod prethodnog i kod ovog čvora je poželjno napraviti jamicu ispod čvora kako bi kravata bila udobna za nošenje tijekom cijelog dana te osigurala skladan i lijep izgled kravate.

Kako zavezati kravatu u četiri poteza?
Čvor u četiri poteza je najjednostavniji te najčešće nošeni. Odgovara za sve vrste ovratnika. Ako se dobro zaveže može lijepo izgledati tijekom cijelog dana, a u protivnom kravata se može razvezati i izgledati neuredno.
Za potpun lijep i elegantan izgled osim kako zavezati kravatu je potrebna i KRAVATA. Veliki izbor kravata možete pronaći na portalu www.kravata.hr