Naziv obavijesti: *
Ime i Prezime:
Telefon / e-mail: *
Poruka: *
Popunjavanjem ovog obrasca poduzeće će dobiti vaš upit. Posredovani podaci pohranit će se također i u bazi ePIRH-a, zbog osiguravanja transparentnosti poslovanja, za razdoblje od jedne godine.

LIVMARK d.o.o.


Zagreb ...
Više...
Trg hrvatskih mučenika 1
DUGA RESA ...
Više...
Donje Svetice 40
Zagreb ...
Više...
Upit
Proizvodi i usluge
Akcije
LIVMARK d.o.o.
Ulica:
Športska ulica 6a
Pošta i mjesto:
40000 Čakovec
Županija:
Međimurska županija (040)
Mobitel:
095 835... - klikni za broj
Mobitel:
095 8356 954
E-mail:
Web:
http://https://livmark.hr
OIB:
63541771689
Osnovana:
2019
Opis tvrtke:

Livmark d.o.o.: Pametna rješenja za vaš dom, ugostiteljske objekte i poslovne prostore


Livmark d.o.o., osnovana 2019. godine, 100% je u privatnom vlasništvu i ističe se kao tvrtka specijalizirana za pružanje pametnih rješenja koja čine domove, stanove, ugostiteljske objekte i poslovne prostore "pametnijima". Ova tvrtka ne gradi objekte, već se fokusira na implementaciju suvremenih tehnologija kako bi poboljšala njihovu funkcionalnost i učinila ih učinkovitijima.

Glavni ciljevi Livmark d.o.o. uključuju:

Pametna tehnologija: Livmark d.o.o. predstavlja konkurenciju na tržištu pametnih rješenja. Kroz integraciju najnovijih tehnoloških inovacija, tvrtka omogućuje klijentima da svoje prostore upravljaju pametnije i učinkovitije.

Digitalni marketing: Osim pametnih rješenja, tvrtka nudi i usluge digitalnog marketinga. S obzirom na svoje stručno znanje u IT sektoru, Livmark proširuje spektar usluga u digitalnom marketingu. Koristeći suvremenu opremu i prateći najnovije trendove, pružaju usluge prilagođene potrebama svojih klijenata.

Iskusni tim: S pet godina iskustva u industriji, tim Livmark d.o.o. ima iza sebe brojne uspješne projekte i instalirao je stotine uređaja. Njihova stručnost i predanost poslu osiguravaju visoku kvalitetu usluga.

Livmark d.o.o. pristupa svakom projektu s posebnom pažnjom, prilagođavajući svoja rješenja potrebama svakog klijenta. Bilo da se radi o pametnom upravljanju osvjetljenjem, grijanjem, sigurnošću ili drugim aspektima vašeg prostora, Livmark nudi rješenja koja čine svakodnevni život lakšim i učinkovitijim.

Livmark d.o.o. je partner za sve koji traže pametna rješenja za svoj prostor i žele unaprijediti svoje poslovanje putem digitalnog marketinga. Njihov stručni tim stoji na raspolaganju za pružanje najboljih rješenja i usluga koje će zadovoljiti vaše potrebe.