Naziv obavijesti: *
Ime i Prezime:
Telefon / e-mail: *
Poruka: *
Popunjavanjem ovog obrasca poduzeće će dobiti vaš upit. Posredovani podaci pohranit će se također i u bazi ePIRH-a, zbog osiguravanja transparentnosti poslovanja, za razdoblje od jedne godine.

MATHEMA d.o.o.

Mirka Seljana 44 (Borlin)
Karlovac ...
Više...

Rijeka ...
Više...
Upit
Proizvodi i usluge
Akcije
MATHEMA d.o.o.
Ulica:
Frana Galovića 29a
Pošta i mjesto:
48260 Križevci
Županija:
Koprivničko-križevačka županija (048)
Mobitel:
099 211... - klikni za broj
Mobitel:
099 2115 741
Web:
http://mathema.hr
Matični broj:
1237748
OIB:
14031039774
MBS:
030029428
Odgovorna osoba:
Goran Pavković
Radno vrijeme:
Ponedjeljak – Petak: 08.00 – 16.00h
Opis tvrtke:
Izrada web shopa na VSC Pro+ platformi u tvrtki Mathema d.o.o. Križevci temelji se na iskustvu, stručnosti i profesionalnosti našeg tima u stvaranju ecommerce projekata. Naglašavamo da estetika igra ključnu ulogu u privlačenju kupaca, te smo ponosni na pružanje modernog i profesionalnog dizajna za vaš web shop. Naši dizajneri posvećeni su stvaranju vizualno atraktivnog izgleda koji odražava vaš brend, istovremeno olakšavajući korisnicima navigaciju.

Elasticsearch tražilica je napredan alat koji donosi mnoge benefite, uključujući izuzetno brzu i preciznu pretragu, pretragu po sinonimima i gramatičkim pogreškama.

U vezi načina plaćanja, omogućujemo vam odabir sustava plaćanja koji će olakšati završetak kupovine vašim klijentima, uključujući WS Pay, Corvus, Monri, Leanpay, PayCek, Keks, PayPal, plaćanje QR kodom te opciju 'Slikaj i plati'.

Sigurnost nam je prioritet prilikom izrade web shopova na VSC Pro+ platformi. Naši projekti pokazuju najvišu ocjenu 'A' na testovima i pružaju dodatnu sigurnost kupcima uz dvofaktorsku autentifikaciju (2FA) kod prijave.

Što se tiče SEO optimizacije, svi naši projekti su 100% prilagođeni tražilicama. To uključuje URL rewriting, izradu sitemap-a, meta tagove za kategorije, potkategorije i artikle, te mnoge druge SEO elemente.

Izrada web shopova na VSC Pro+ platformi omogućuje integraciju s mnogim ERP sustavima, raznim sustavima dostave te mnogobrojnim dobavljačima, kao i servisima poput Nabava.net i Jeftinije.hr.

Upravljanje narudžbama postaje jednostavno s VSC Pro+ platformom, koja pruža mnogo opcija za preciznu obradu i isporuku narudžbi.

Progressive Web Apps (PWA) omogućavaju kupcima jednostavno postavljanje ikone web shopa na zaslon mobitela, čime se olakšava i češće korištenje web shopa.

Loyalty kartice omogućuju povezivanje offline i online prodaje putem programa vjernosti (Loyalty kartica), s funkcionalnostima kao što su sinkronizacija pri sakupljanju bodova, praćenje učestalosti posjeta i kupovina te druge opcije.

Uz sve navedeno, nudimo niz marketinških alata, uključujući Cross-sell, Up-sell, ponudu poklon artikala, poklon bonova, kreiranje promo stranica, postavljanje media type bannera u svim relevantnim sekcijama, izradu mailing lista, organizaciju rasprodaja, provođenje anketa i mnoge druge marketinške strategije.

Na kraju, uz Algolia tražilicu, osiguravamo zadivljujuće rezultate pretrage i globalnu jezičnu podršku s izuzetno brzim performansama.

Također, pružamo mogućnost plaćanja kripto valutama kako biste pratili najnovije trendove.

Što se dostave tiče, omogućujemo postavljanje različitih opcija dostave prema težini i zonama, posebno za maloprodajne i veleprodajne kupce putem VSC Pro+ platforme.

Ovisno o vašim specifičnim potrebama, nudimo izradu web shopova za B2C i B2B segmente, uključujući različite funkcionalnosti, integracije s ERP sustavima, pripremu i implementaciju dizajna, izradu kataloga proizvoda u više različitih formata, definiranje prodaje u različitim državama, postavljanje SEO segmenata i ostalih marketinških alata, te detaljnu obuku za vaše zaposlenike.

U segmentu B2B, omogućavamo različite nivoe prijave za različite odjele unutar tvrtke, rabatnu politiku sa naprednim funkcionalnostima, prilagodbu cijena i prikaza artikala različitim veleprodajnim kupcima, te dostupan API za partnere koji žele preuzimati podatke o artiklima sa vašeg web shopa.

Izrada web shopova također uključuje integracije s ERP sustavima, povezivanje sa vašim računovodstvenim ili knjigovodstvenim programima, dohvat i import kataloga i cjenika od dobavljača, te objavu vaših artikala na stranicama za usporedbu poput jeftinije.hr i nabava.net.

Uz različite payment gateway sustave za sigurno plaćanje karticama, omogućujemo integracije s raznim dostavnim službama kao što su DPD, GLS, HP i ostalima.

Ukoliko želite provjeriti mogućnost integriranja vaših postojećih servisa s VSC Pro+ sustavom, slobodno nas kontaktirajte.

Integracije sa ERP sustavima kao što su Luceed, 4D Wand, Login, Vasco, QiQo, e-Računi, Microsoft Dynamics (Navision) i mnogi drugi, omogućuju uspješnu komunikaciju i suradnju unutar tvrtke.

B2B dobavljači poput Msan, Asbis, Microline, Ezy, Lost, Recro, Links