Naziv obavijesti: *
Ime i Prezime:
Telefon / e-mail: *
Poruka: *
Popunjavanjem ovog obrasca poduzeće će dobiti vaš upit. Posredovani podaci pohranit će se također i u bazi ePIRH-a, zbog osiguravanja transparentnosti poslovanja, za razdoblje od jedne godine.

Izlozi

Trebate ugraditi izlog u svoj izložbeni/prodajni prostor?

Izlozi po optimalnim cijenama - dogovorite u poduzeću:

Oda Mont d.o.o.
Maksmirska 129/5
10000 ZagrebPoduzeće izrađuje izloge dizajnirane prema zahtjevima klijenata ili predlažu svoja gotova rješenja. Izlozi, koje imaju u ponudi su vrhunske kvalitete, kombinacija raznovrsnih materijala, u čemu su u potpunosti podređeni  željama naručitelja . Specijalizirali su se za izradu staklenih izloga koji se mogu ugrađivati u trgovačke (shopping) centre, trgovine, poslovne prostore, javne zgrade ili bilo koje druge prostore.  Izlozi su izrađeni prema najvišim standardima struke i montažu obavljaju djelatnici koji imaju dugogodišnje iskustvo,  a svoje obrazovanje dodatno su usavršili na stručnim seminarima.

Njihov proizvodni program čine:
  • izlozi
  • rolo vrata
  • zaštitne rolo rešetke
  • paketna, sekcijska, senzorska i staklena vrata
  • trakaste zavjese
  • PVC dvokrilna vrata
Poduzeće, osim izloga,  montira, pušta u rad i održava industijska sekcijska i rolo vrata, brzopodizna vrata, klizna automatska vrata, PVC dvokrilna, rolo rešetkasta vrata, paketna i parkirne sustave.
Za detaljnije informacije vezane uz pojam izlozi – izrada, montaža i održavanje – pošaljite UPIT preko portala ePIRH.