Naziv obavijesti: *
Ime i Prezime:
Telefon / e-mail: *
Poruka: *
Popunjavanjem ovog obrasca poduzeće će dobiti vaš upit. Posredovani podaci pohranit će se također i u bazi ePIRH-a, zbog osiguravanja transparentnosti poslovanja, za razdoblje od jedne godine.

PAR-MAR d.o.o.

Josipa Zorića 22
Dugo Selo ...
Više...
Upit
Proizvodi i usluge
Akcije
PAR-MAR d.o.o., PAR-MAR društvo s ograničenom odgovornošću za proizvodnju, trgovinu i usluge
Ulica:
Nova Cesta 75
Pošta i mjesto:
10000 Zagreb
Županija:
Zagreb i zagrebačka županija (01)
Telefon:
01 36... - klikni za broj
Telefon:
01 3634 841
01 3634 275
Fax:
01 3820... - klikni za broj
Fax:
01 3820 898
E-mail:
Web:
http://www.par-mar.com
Djelatnosti:
Matični broj:
0979937
OIB:
99689455701
MBS:
80247622
Račun:
2484008-1100829765
Odgovorna osoba:
Zvonko Partelj, direktor
Broj zaposlenih:
11
Opis tvrtke:

Par-mar d.o.o. - Vaš partner za kvalitetna ortopedska pomagala


Dobrodošli u svijet Par-mar d.o.o., vaše odredište za visokokvalitetna ortopedska pomagala. Smješteni na adresi Nove Ceste 75, ponosno se ističemo kao pouzdani proizvođači i prodavači raznovrsnih ortopedskih pomagala. Posjedujemo 3D SCANNER za skeniranje kralježnice i izradu ortoza za skoliozu i kifozu, radi čega uzimanje mjera ne traje više od 5 minuta. Naša predanost kvaliteti, inovacijama i korisničkom iskustvu čini nas prvim izborom za sve vaše ortopedske potrebe.

Naše usluge:

Izrada prilagođenih pomagala: Razumijemo da svaka osoba ima jedinstvene potrebe. Zato nudimo izradu prilagođenih ortopedskih pomagala, uključujući ortoze, proteze i pomagala za hodanje. Naš tim stručnjaka surađuje s vama kako bismo osigurali da vaše pomagalo savršeno odgovara vašim potrebama.

Širok asortiman gotovih pomagala:

Osim prilagođenih rješenja, nudimo i širok izbor gotovih ortopedskih pomagala. Naša ponuda uključuje ortopedske uloške, steznike, antidekubitalne madrace i jastuke, hodalice,štakeke, štapove, invalidska kolica, kompresivne čarape i još mnogo toga. Svi proizvodi su pažljivo odabrani kako bi pružili udobnost, podršku i olakšanje.

Stručno savjetovanje:

Naš tim stručnjaka stoji vam na raspolaganju za savjetovanje i pružanje informacija o najboljim rješenjima za vaše specifične potrebe. Razumijemo koliko je važno dobiti prave informacije pri odabiru ortopedskih pomagala, i rado ćemo vam pomoći u tom procesu.

Povijest tvrtke:

Par-mar d.o.o. je osnovana s ciljem pružanja izvanrednih ortopedskih rješenja zajednici. Naša posvećenost inovacijama i kvaliteti vodila nas je kroz godine rasta i razvoja. Počeli smo s malim timom entuzijasta s vizijom olakšanja života ljudi putem prilagođenih i visokokvalitetnih ortopedskih pomagala.

Naša lokacija na adresi Nove Ceste 75 postala je simbolom naše prisutnosti i predanosti. Kroz suradnju s liječnicima, terapeutima i krajnjim korisnicima, kontinuirano unaprjeđujemo naš asortiman kako bismo odgovorili na rastuće potrebe naše zajednice.

Danas, Par-mar d.o.o. je prepoznat kao vodeći proizvođač i prodavač ortopedskih pomagala. Naša misija ostaje ista - pružiti kvalitetna rješenja koja poboljšavaju kvalitetu života i omogućuju neovisnost naših klijenata.

U Par-mar d.o.o., ne samo da stvaramo ortopedska pomagala, već gradimo mostove prema boljem i udobnijem sutra. Vaša udobnost je naš prioritet.